fbpx

Huidzicht 2 gratis aanvragen

Lees nu gratis het tweede magazine Huidzicht. Het magazine voor als je psoriasis hebt. Of je het nu pas hebt, of al wat langer. Deze tweede editie heeft goede interviews, informatie, leuke tips en echte patiëntenverhalen. In dit gratis magazine lees je alles over artritis psoriatica, de psychologische kanten van het hebben van psoriasis, psoriasis en intimiteit. Anita vertelt over haar leven met psoriasis en Charly vertelt waarom zij zich niet gehoord voelde tijdens haar behandelingen.

Anneke vraagt professor dermatologie Dr Peter van de Kerkhof het hemd van het lijf.

Je kunt het blad ook gratis downloaden. Wil je het blad liever in de brievenbus ontvangen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt het blad dan ongeveer binnen een maand in de brievenbus.

* Verplichte velden

Als je de Huidzicht 2021 per post wil ontvangen, stuur dan onderstaand formulier in!

Gebruik geen tijdelijk emailadres als je een gratis blad wilt ontvangen. Formulieren die gebruik maken van een tijdelijk emailadres worden niet gehonoreerd.

 

Powered by BreezingForms

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube