fbpx

Hackathon Jeuk

Jeuk is erger dan pijn, is een veel gebruikt gezegde. De organisatie van de Fast Forward Dermatology beweging weten dat zeker ook. En daarom besteden wij dit jaar tijdens onze jaarlijkse hackathon voor dermatologie, van 11-13 mei, de aandacht aan het thema JEUK! Een echte scratchathon, zo je zou willen zeggen.

Door tijdens dit event van dermatologen en andere zorgverleners in multidisciplinaire teams en onder leiding van experts en coaches, de processen te doorlopen van een uitdaging (praktijkprobleem) tot oplossing (prototype). In 48 uur maken teams met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs, business developers en meer, grote stappen op weg naar impact voor de zorg!

Jeuk komt veel voor bij specifieke aandoeningen, waaronder psoriasis. Dit zal dus een groot onderdeel van onze hackathon worden, en we hopen op jouw inbreng als patiënt! Hoe kun je meedoen? Op 3 manieren:

  • als uitdager. Met een echt probleem waar je in de praktijk tegenaan loopt en waar je graag stappen voor wilt zetten om dit met anderen op te lossen. Breng dit dan in bij de organisatie en kom je team aansturen. Als teamcaptain voer je je team aan en heb je ook de verantwoordelijkheid om het tot een goed einde te brengen. Fysiek alle dagen aanwezig is een must (al is even een verplichting elders tussendoor ook nog wel te doen hoor).
  • als oplosser. Wil je met je kennis en ervaring bijdragen aan een team met een uitdaging? Kan! Het is zeer belangrijk de juiste input te krijgen voor de teams en deelnemers die van aanpakken weten en ervaring hebben zijn goud waard! Dit is een fysieke deelname die voor het hele event geldt (waarbij een dagdeel afwezig geen probleem is overigens).
  • in een patiëntenpanel. Dit is een manier om input te leveren aan verschillende teams met vragen rondom jouw expertise. Je bent dan bereikbaar gedurende de dagen (eventueel op bepaalde tijdslots) en mensen kunnen je vragen stellen of ideeën voorleggen ter beoordeling. Kost enkele uurtjes verdeeld over 3 dagen, digitaal of fysiek al naar gewenst.

Voor vragen, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube