fbpx

Groepsgesprek over brochures

Denk je dat de informatiebrochures voor patiënten met psoriasis beter kunnen en moeten op het gebied van inhoud en leesbaarheid? Wil je graag je mening geven hierover in een groepsgesprek op woensdag 21 augustus 2019? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Een fabrikant van een psoriasisgeneesmiddel wil graag jouw mening horen over haar informatiemateriaal tijdens een focusgroep/rond de tafel gesprek.

Wanneer: woensdag 21 augustus

Tijd: 15:00-17:00 uur

Locatie: Houten, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer, gratis parkeren

Vergoeding: reiskosten

 

Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een aantal materialen toegestuurd via de PN, die je kan bekijken. Jouw contactgegevens worden niet verstrekt aan de fabrikant.

Tijdens het groepsgesprek komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Begrijp je wat er staat in de materialen?
  • Snap je alle terminologieën?
  • Is de instructie duidelijk?
  • Sluit het aan bij de behoefte van de patiënt als je een nieuw geneesmiddel krijgt? 
  • Wat mis je in de informatie? Welke vragen heb je nog na het bekijken van de materialen?
  • Zijn de animaties/plaatjes duidelijk?
  • Is het ook duidelijk voor mensen met een taalachterstand?
  • Hoe vind je de materialen eruit zien? Wat vind je van de stijl van de materialen, zoals het kleurgebruik en ontwerp?

Voor deze focusgroep hebben we een gevarieerde groep mensen nodig. 

Na afloop van de bijeenkomst krijg je ook een terugkoppeling welke punten de fabrikant heeft opgepakt/veranderd. Deze focusgroep is een bijeenkomst vanuit een eerder onderzoek waar een patiënt-partner aan heeft meegewerkt. Leuk dat ze nu weer kiezen om patiënten actief te betrekken.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit groepsgesprek stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld in deze email: je naam, geslacht, en leeftijd en sinds wanneer je psoriasis of AP hebt, en je adres, zodat we vooraf een informatiepakket kunnen toesturen waardoor we een gevarieerde groep kunnen selecteren. Deze adresgegevens worden na toezending vernietigd.

 

Ervaringskennis van patiënten en/of mensen met Psoriasis of Artritis Psoriatica is van toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van zorg, informatievoorzieningen en beleid.

Kan je nu niet, maar lijkt het je leuk en zinvol om jouw kennis in te zetten om zorg, beleid en onderzoek naar Psoriasis en Artritis Psoriatica beter te maken door de inbreng van ervaringskennis, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan graag contact met je op om je te vertellen over de mogelijkheden.


 Groepsgesprek is geweest en was erg nuttig voor de farmaceut. 4 personen waren aanwezig: Gonny, René, Ilse, Jim.  Van Janssen: Rutger en Andrea.

Afdrukken E-mailadres