fbpx

Gezocht voor interview omgaan met Psoriasis

Voor een weekeindbijlage van een landelijk dagblad zijn we op zoek naar iemand die een interview wil geven over het omgaan met psoriasis. We zijn hiervoor benaderd door een journalist. 

Het betreft een drieluik met drie mensen die een zichtbare aandoening hebben in het gezicht en toch mee kunnen komen in de (arbeid)samenleving. 

 

Vragen die daarbij aan bod komen zijn: Hoe is de aandoening zo gekomen? Heb je er moeite mee gehad om dit te accepteren? Waar loop je tegen aan? Hoe reageert de buitenwereld op je aandoening?

Het interview kan telefonisch worden afgenomen en zal ongeveer 30 minuten duren. Bij het interview hoort ook een foto. Deze wordt gemaakt in een studio in Amsterdam. Het is de bedoeling dat de geïnterviewde aansluit bij de andere geïnterviewden en de lezers. Bij voorkeur zoeken we iemand van maximaal 50 jaar, goede opleiding en een leuke baan of bedrijf.

Mocht je het leuk vinden om aan dit interview mee te doen, meld je dan aan middels een email. Deze kan je sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld in de email, je naam, leeftijd en of je psoriasisplekken in je gezicht hebt. Ik zal je in contact brengen met de journalist. Deze zal uiteindelijk besluiten of jij geïnterviewd zal worden. Word jij geïnterviewd, dan ontvang je de gemaakte portretfoto voor thuis aan de muur. In verband met de publicatie is een snelle reactie fijn.

Inmiddels zijn we voorzien, maar we zijn regelmatig mensen op zoek naar mensen die hun patiëntenverhaal willen vertellen. Lijkt dat je leuk, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken E-mailadres