fbpx

Gezocht Tester(s)

Regelmatig testen wij in ons blad producten voor patiënten met psoriasis. Met behulp van onze reviews geven we ervaringskennis door aan andere patiënten, zodat zij makkelijkere keuzes kunnen maken. Deze testen zijn volledig onafhankelijk en het gaat hier om de mening van de tester. Op dit moment zijn we op zoek naar testers voor een nieuw product van SUPP24. SUPP24 heeft naast allerlei sport supplementen nu een nieuw product op de markt gebracht genaamd Skin Collagen.

Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct in een 60ml flesje met 10gram marine collageen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen. Je neemt het elke dag in als shot, waardoor de huid en het lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen. Skin Collagen heeft bij een aantal mensen met psoriasis positieve resultaten laten zien en wil dit graag verder onderzoeken. SUPP24 stelt daarom 5 kuren ter beschikking die gratis geprobeerd kunnen worden. Een kuur duurt 60 dagen waarbij je dus elke dag 1 flesje neemt.

Meer informatie over Skin Collagen vind je op: https://supp24.nl/jouw-dagelijkse-beautyshot/

Er vindt behalve het product zelf, welke de testers gratis ontvangen, geen sponsoring plaats. Ook heeft de Psoriasispatiënten Nederland geen belang bij een positieve of negatieve uitslag van het product.  

Voorafgaand aan deze test moet je middels een vragenlijst aangeven dat je gezond bent en dat je op eigen risico aan deze test mee doet.  

Gedurende de testperiode neem je driemaal een foto van je plekken. 1x voor start van de kuur, 1x halverwege en 1x op het einde. Uiteraard zijn de foto’s alleen voor intern gebruik om zo te beoordelen of Skin Collagen effect heeft gehad. Tijdens de testperiode is er contact middels een Whatsapp groep met de andere testers om zo tips en trics te delen maar ook om eventuele vragen te stellen aan SUPP24. Na afloop van de test vragen wij jou om een review te schrijven. Deze zal geplaatst worden in de digitale nieuwsbrief welke wij in het najaar zullen publiceren.

Mocht je het leuk vinden om aan deze test mee te doen, meld je dan aan middels een email. Deze kan je sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld in de email, je naam, leeftijd en of je veel psoriasisplekken hebt. Wij zullen 5 testers uitkiezen en daar zullen we contact mee opnemen om alles door te spreken.

 

Inmiddels zijn we voorzien, maar we zijn regelmatig mensen op zoek naar mensen die hun patiëntenverhaal willen vertellen. Lijkt dat je leuk, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube