fbpx

Gezocht: patiëntenverhaal

Voor een project zijn wij op zoek naar zes-acht patiënten met psoriasis en/of artritis psoriatica die over hun leven met psoriasis willen vertellen. De bedoeling is om dit rond de tafel groepsgesprek te laten plaatsvinden met deze zes-acht patiënten, waarbij men ook met elkaar in gesprek kan gaan. Schuif jij bij dit gesprek aan?

Onderwerpen die we graag van jullie willen weten zijn: waar loop jij met de ziekte psoriasis tegen aan in de dagelijkse praktijk, thuis of op je werk of school. Hoe heb jij psoriasis in je leven een plek gegeven? En wat zou helpen om dit beter te managen?

We zoeken een gevarieerde groep, mannen en vrouwen, jong en oud. Op basis van de aanmeldingen zullen we hier rekening mee houden in de selectie. De inhoud van deze gesprekken zullen anoniem gebruikt worden als input voor een awareness-programma voor psoriasis. Bij dit project zijn wij betrokken als patiënt-partners.

Dit groepsgesprek zal plaatsvinden op donderdag 7 maart 2019 van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur op een centrale plek in het midden van het land. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Vanzelfsprekend zullen de reiskosten worden vergoed.

Op maandag 4 maart 2019 zullen wij aangeven of wij je kunnen uitnodigen.

Heeft u/heb jij interesse, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Groepsgesprek. Vermeld in de email je naam, leeftijd en of je beschikbaar bent op donderdag 7 maart.

Kan je dit keer niet maar heb je wel interesse om een andere keer mee te werken, stuur dan ook gerust een email. We hebben vaker mensen nodig voor dergelijke gesprekken, dan nemen we contact op om meer te vertellen over onze groep patiënt-partners.

Afdrukken E-mailadres