fbpx

Gezocht: Patiënt

Wie kan er beter vertellen wat het hebben van psoriasis inhoudt op je dagelijkse leven,  je zelfbeeld of je werk? Jij als patiënt. Jij weet waar je tegen aan loopt of wat je ervaart bij de behandeling van jouw psoriasis. Jouw ervaringskennis is uniek en leerzaam voor alle medewerkers in de zorg.

Lijkt het jou leuk om jouw patiëntenverhaal te vertellen aan studenten in de zorg, dan zoeken we jou!

Voor een bijeenkomst in de regio Amsterdam op 26 februari zoeken we iemand met psoriasis die zijn/haar patiëntenverhaal wil vertellen aan een groep studenten. Zij leren van jouw ervaringskennis en nemen dit mee in hun verdere loopbaan.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van Patiëntenparticipatie. We nemen dan snel contact met je op. Ook als je deze keer niet kunt, maar je het voor een andere keer wel leuk lijkt, horen we dat graag. Er zijn regelmatig momenten waar de ervaringskennis van patiënten wordt ingezet voor goede zorg, beleid en onderzoek naar psoriasis en artirits psoriatica.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube