fbpx

Gezocht: jouw kledingervaringen

We zoeken mensen met psoriasis om hun mening over kleding bij psoriasis te delen. Ook zoeken we mensen die hun verhaal willen delen voor een publicatie.

Uit verhalen horen we soms dat mensen met psoriasis sommige kleding afwijzen en andere kleding juist omarmen. Hoe kleden psoriasispatiënten zich het liefst? Wat verdragen zij wel en wat niet? Qua materiaal, warmte, kleur en jaargetijde?

Daar willen we graag meer over weten. Deel jouw ervaringen met ons via deze online vragenlijst. Invullen duurt 5 minuten en deelname is volledig anoniem. Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan. Invullen kan tot 31 juli 2020. Een verslag van de uitkomsten zal worden gepubliceerd op de website van Psoriasispatiënten Nederland.

Kleding en psoriasis, waar kan je dan aan denken?

Draag je bijvoorbeeld katoenen kleding, of met synthetische toevoegingen?

Heb je een voorkeur voor getailleerde kleding, of juist niet? Wat betekenen vette zalven of andere behandelingen voor je kledingkeuze? Waar hou jij rekening mee met je kleding bij feestjes of op je werk? Draag je wel of niet een korte broek, of bedek je je huid als je naar buiten gaat en is dat voldoende? Draag je panty’s of juist naadloos ondergoed? Wat zijn jouw ervaringen en wil je die met ons delen? Vertel ons of dit speelt voor mensen met psoriasis in deze korte vragenlijst.

Voor publicaties over dit onderwerp in het blad “Heel de huid” van de NVDV of de social media uitingen van Psoriasispatiënten Nederland zijn we op zoek naar mensen die hun persoonlijke verhaal of anecdote willen delen. In de enquête kun je aangeven of je jouw verhaal wilt delen. We horen die persoonlijke verhalen en anecdotes graag en zullen die –na redactionele bewerking– graag publiceren. Deze publicatie van “Heel de huid” zal in september beschikbaar komen op onze website.

Deze online vragenlijst is tot stand gekomen in samenwerking met de werkgroep Patiëntenparticipatie. Heb je vragen over deze vragenlijst, neem dan per e-mail contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het onderzoek is inmiddels afgesloten. De uitkomsten ervan zijn verwerkt in het blad Heel de Huid, welke voor onze leden online te lezen is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres