fbpx

Gastles Haagse Hogeschool

Gastles 3e jaars studenten Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool

Voorlichter Petra heeft op 10 februari samen met patiëntpartner Gonny Tafuni een gastles over psoriasis en Artritis Psoriatica verzorgd.

Psoriasispatiënten Nederland is gevraagd om deze les te verzorgen voor de studenten, omdat deze een waardevolle toevoeging is aan het blok Chronische ziekten wat zij momenteel volgen.

Petra gaf een presentatie over “Wat is psoriasis”, behandelingen, comorbiditeit en ook vertelde zij wat over de vereniging.Gastles petra haagse hogeschool

Gonny vertelde haar verhaal vanuit haar ervaringsdeskundigheid over artritis psoriatica.

De meeste studenten hadden wel eens van psoriasis gehoord. Met name het verhaal vanuit ervaringsdeskundigheid leverde veel vragen op bij de studenten. 

De studenten waren ook erg geïnteresseerd  in wat de “huidtherapeut” kan betekenen voor mensen met psoriasis. Er zijn een aantal goede ideeën genoemd variërend van camouflage tot ondersteuning bij verzorging van de psoriasishuid.

Zowel de docent en de studenten vonden deze gastles zeer interessant  en een waardevolle toevoeging op de reguliere lessen.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube