fbpx

Fotoshoot 2020

We vonden het best wel een beetje spannend vooraf. Ja, wij ook dus ;-) Maar wat was het leuk afgelopen zaterdag 29 augustus bij de fotoshoot!! 

Wat hebben wij een ontzettend fijne, warme inspirerende dag gehad. We hebben al een aantal mooie foto’s op social media gepost met een sneak preview. En nu dus uitkijken naar het echte resultaat van Emiel.

Vanaf het eerste moment dat Denise en Angelique binnenkwamen en in gesprek gingen, was er de (h)erkenning. En dat gebeurde eigenlijk direct. Een warme en bijzondere dag, zowel in de ochtend als de middag. Soms even spannend, maar bovenal heel erg leuk! Ieder model was wel wat gespannen, maar kwam tot rust in de stoel van onze visagistes Patricia en Nicole, van Beautylab Amsterdam en IDUN minerals. Jeannette, Miranda, Joyce en Gerlinde konden daar de eerste verhalen kwijt en eenmaal voor de camera van Emiel ging het helemaal goed en door zijn rustige aanpak is iedereen ook prima op de foto gekomen. We hadden Marissa van de fotoshoot van vorig jaar om te assisteren en de catering is net als vorig jaar uitstekend uitgevoerd door Jente. 
Deze fijne dag hield pas op toen Nikki als laatste wegging. Een terechte inspiratie waarom wij ons in willen zetten voor mensen met psoriasis!

Dit is naast onze stoere modellen mede te danken aan de inzet van de vrijwilligers rondom de fotoshoot. 

We hopen dat jullie ook zo’n mooie dag hebben gehad en dat we met het resultaat zo nog veel meer mensen kunnen gaan inspireren om “je niet meer te schamen, bedekken of je minder te voelen”. Want dat is zo niet nodig!

Namens ons allen dus vooral een ontzettend DANK JULLIE WEL voor allemaal. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. 

Hou dan ook iedere maand onze publicaties op Facebook, Instagram en deze website in de gaten waar we geleidelijk de foto's zullen gaan publiceren.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube