fbpx

Fotoshoot 2020

GEZOCHT MODEL VOOR FOTOSHOOT PSORIASIS

Het hebben van een zichtbare aandoening zoals psoriasis is voor heel veel mensen erg ingrijpend. Het is er gewoon altijd. Maar zo gewoon is dat niet als we nog steeds plekken verstoppen onder kleding of make-up. En helemaal niet nodig. Ook met deze plekken ben je mooi. Mooi als mens. Mooi, zoals iedereen er mag zijn. En mooi om gezien te worden.

Met die gedachte zijn vorig jaar 6 kanjers op de foto gezet door fotografe Patricia Steur. Bijzondere, mooie en indringende foto’s van 6 stoere vrouwen. We gaan door met een tweede fotoshoot en Patricia geeft het stokje als fotografe door. Met hetzelfde idee, een andere locatie en fotograaf Emiel Lops. Maar wel vanuit dezelfde wens om mensen met psoriasis te fotograferen en te laten zien, omdat echte schoonheid niet belemmerd wordt door de aandoening die je hebt. 

Zie je mij of zie je mijn psoriaisis? Laat jezelf zien! Laat de hele wereld zien, dat je mooi bent met psoriasis, dat psoriasis geen aandoening is om je voor te schamen. En dat je ook bij patiënten met psoriasis de mens kunt zien. En dat willen we dan ook met deze foto’s doen.

Wie zoeken we

En dus zijn we op zoek naar jou! Jij hebt psoriasis en/of artritis psoriatica. Dat kan zichtbaar zijn, maar dat kan ook niet zichtbaar zijn op je huid, maar wel door het gebruik van hulpmiddelen. Je bent bereid hier belangeloos aan mee te werken. Je hebt er geen moeite mee dat we met jouw foto’s aandacht vragen voor psoriasis in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef je vooraf toestemming voor de foto's die we daarvoor gebruiken.

Emiel Lops

De fotograaf

Fotograaf Emiel Lops gelooft in de connectie tussen de fotograaf en zijn model. Hij fotografeert op creatieve manier kinderen en volwassenen, zowel in zakelijke setting als persoonlijke fotografie. Emiel: ”In mijn portretfotografie leg ik je vast zoals je bent. Maar dan wel de mooiste versie van jezelf.”

Naast de technische kant van de foto, weet hij de connectie te maken met de mensen voor zijn camera. Zijn foto’s worden vaak omschreven als intiem, kunstzinnig en sprekend. Hij zet zich voor deze fotoshoot belangeloos in om de mensen en niet de aandoening te laten zien. Kijk voor meer informatie over Emiel Lops:https://www.emiellops.nl/.

Aanmelden

Zou jij model willen staan voor deze foto’s, vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we graag contact met je op. De eerste fotoshoot staat gepland op 29 augustus in Bergschenhoek of omgeving. Natuurlijk zal de fotoshoot coronaproof gebeuren en volgens de richtlijnen van het RIVM. Aanmelden kon tot 7 augustus 2020. We zoeken een gevarieerde groep mensen. Vermeld in het formulier waar je eventueel zichtbare plekken hebt, geef aan of je beschikbaar bent op 29 augustus 2020 en stuur ook een foto van jezelf mee. Naast deze foto's willen we graag wat meer van je weten, zodat we jouw foto's ook écht onder de aandacht kunnen brengen. Als dank voor deze fotoshoot krijg je een portretfoto van jezelf naar keuze en betalen we natuurlijk je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Afdrukken E-mailadres