fbpx

Gezocht Model voor Fotoshoot Psoriasis

Het hebben van een zichtbare aandoening zoals psoriasis is voor heel veel mensen erg ingrijpend. Het is er gewoon altijd. Maar zo gewoon is dat niet als we nog steeds plekken verstoppen onder kleding of make-up. En helemaal niet nodig. Ook met deze plekken ben je mooi. Mooi als mens. Mooi, zoals iedereen er mag zijn. En mooi om gezien te worden.

Met die gedachte is er de wens ontstaan om mensen met psoriasis te fotograferen en te laten zien.

Zodat we de hele wereld kunnen laten zien, dat je mooi bent met psoriasis, dat psoriasis geen ziekte is om je voor te schamen. En dat je ook bij patiënten met psoriasis de mens kunt zien. En dat willen we dan ook met deze foto’s doen.

Wie zoeken we

En dus zijn we op zoek naar jou! Jij hebt psoriasis of artritis psoriatica. Dat kan zichtbaar zijn, maar dat kan ook niet zichtbaar zijn op je huid, maar wel door het gebruik van hulpmiddelen. Je bent bereid hier belangeloos aan mee te werken. Je hebt er geen moeite mee dat we met jouw foto’s aandacht vragen voor psoriasis in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef je vooraf toestemming voor de foto's die we daarvoor gebruiken.

PatriciaSteur82SuzanneMullerDe fotograaf

Fotografe Patricia Steur weet wat het is om psoriasis te hebben. Als fotografe fotografeert zij graag mensen, variërend van beroemdheden, rock and roll tot persoonlijke portretten. Zij wil met deze foto’s meer aandacht vragen voor de mensen met psoriasis. Kijk voor meer informatie over Patricia op: https://patriciasteur.com/

Aanmelden

Zou jij model willen staan voor deze foto’s, neem dan contact op met patiënten participatie en stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen we graag contact met je op. De eerste fotoshoot staat gepland op 12 oktober 2019 in Amsterdam. 

We zoeken een gevarieerde groep mensen. Vermeld in je email, je naam, leeftijd, waar je evt zichtbare plekken hebt en of je beschikbaar bent op 12 oktober 2019. Naast deze foto's willen we graag wat meer van je weten, zodat we jouw foto's ook echt onder de aandacht kunnen brengen. Als dank voor deze fotoshoot krijg je een portretfoto van jezelf naar keuze en betalen we natuurlijk je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken