fbpx

Fotoshoot 2021

Wil jij op de foto met je psoriasis? Heb je altijd al eens een mooie foto van jezelf willen hebben? Vind je het net als wij belangrijk dat je gewoon jezelf kan zijn met je psoriasis, zichtbaar of onzichtbaar? Doe dan mee met onze fotoshoot Psoriasis op vrijdag 22 oktober 2021. De fotoshoot vindt op een bijzondere locatie in de buurt van Rotterdam plaats. We zoeken een gevarieerde groep mensen.

Het thema van deze fotoshoot is ik & mijn psoriasis. We willen echt jou met je psoriasis op de foto zetten. 

 

De fotografe Jeanine Schot 


Jeanine schot01Jeanine Schot fotografeert al sinds ze heel jong was. Ze ging altijd met een wegwerpcamera op pad en deed fotoshoots met haar barbies en poppen. Na de opleiding op de fotovakschool maakte ze van haar hobby haar beroep!

Het liefst fotografeert ze mensen in hun natuurlijke omgeving met een ontspannen sfeer, of in de waan van de dag. Of zoals ze zelf zegt: "Ik leg graag liefdevolle momenten vast, herinneringen die je voor altijd terug kunt bekijken."

 
Bij de fotoshoot Psoriasis wil ze graag fotograferen met natuurlijk licht.  Het maakt persoonlijk, kwetsbaar en daardoor heel dichtbij.
Jeanine: "Ik hoop dat de foto's en verhalen straks meer mensen mogen bereiken zodat psoriasis meer bekendheid krijgt en inspiratie geeft. Bekijk ook de website van Jeanine voor meer informatie: Schots en Scheef fotografie.
 

 
 
 

 

 

 

 


Aanmelden
En dus zijn we op zoek naar jou! Jij hebt psoriasis of Artirits Psoriatica. Dat kan zichtbaar zijn, maar dat kan ook niet zichtbaar zijn op je huid, maar wel door het gebruik van hulpmiddelen. Je bent bereid hier belangeloos aan mee te werken. Je hebt er geen moeite mee dat we met jouw foto’s aandacht vragen voor psoriasis in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef je vooraf toestemming voor de foto's die we daarvoor gebruiken.

Wil je meedoen, vul dan onderstaand formulier in. Uiterlijk maandag 11 oktober hoor je of we jou kunnen uitnodigen.

Als dank voor deze fotoshoot krijg je een portretfoto van jezelf naar keuze en betalen we natuurlijk je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

Vul je gegevens in en stuur een foto mee waar in ieder geval je gezicht op staat in .jpeg, .jpg, .gif of .png formaat die niet groter is dan 1MB.

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube