Skip to main content

Fotoshoot 2021

NU de vijfde publicatie van de fotoshoot!  (direct naar publicatie!)

Van Zeeland en Zuid-Holland tot Friesland, van Noord-Brabant tot Gelderland. Vanuit het hele land kwamen de modellen vrijdag 21 oktober naar Rijsoord voor de fotoshoot "Zie je mij of zie je mijn psoriasis?".

Van 11 tot en met 66 jaar. Meisjes, vrouwen en mannen.

Allemaal met hun eigen verhaal, stuk voor stuk stoere mensen die door visagiste Ria Kap opgemaakt werden om daarna door fotografe Jeanine Schot op de foto te worden gezet.

Het thema van deze fotoshoot is ik & mijn psoriasis. Onze fotografe Jeanine heeft onze modellen uitgebreid op de foto gezet en de komende maanden zullen we iedere maand weer een model uitgebreid op de website gaan zetten. 

Het was een leuke dag die al vroeg begon en toch wel enigszins fris was. We konden echter gebruik maken van de kas op de landschapstuin waar een flinke houtkachel in stond, die door één van de meegekomen partners lekker aangestoken werd. We hebben flink wat foto's van in de kas, maar ook buiten hebben we foto's kunnen maken op de momenten dat het even lekker was. Stoer van onze modellen, dat ze de elementen getrotseerd hebben in soms toch wel dunne kleding. 

Een impressie met enkele vooruitlopende fotootjes, vindt u hieronder. 
IMG 7665

 

De fotografe Jeanine Schot 


Jeanine schot01Jeanine Schot fotografeert al sinds ze heel jong was. Ze ging altijd met een wegwerpcamera op pad en deed fotoshoots met haar barbies en poppen. Na de opleiding op de fotovakschool maakte ze van haar hobby haar beroep!

Het liefst fotografeert ze mensen in hun natuurlijke omgeving met een ontspannen sfeer, of in de waan van de dag. Of zoals ze zelf zegt: "Ik leg graag liefdevolle momenten vast, herinneringen die je voor altijd terug kunt bekijken."

 
 
 
 

Bij de fotoshoot Psoriasis wil ze graag fotograferen met natuurlijk licht.  Het maakt persoonlijk, kwetsbaar en daardoor heel dichtbij.
Jeanine: "Ik hoop dat de foto's en verhalen straks meer mensen mogen bereiken zodat psoriasis meer bekendheid krijgt en inspiratie geeft. Bekijk ook de website van Jeanine voor meer informatie: Schots en Scheef fotografie.
 
 
 
 
 
 

StruweelLocatie:
Deze keer zijn we niet in een studio, maar kiezen we voor een buitenlocatie en wel Landschapstuin Het Struweel. We gaan dus buiten foto's maken en geven zo weer een heel andere invulling aan de fotoshoot dan de shoots van de afgelopen jaren.
 
Mocht het weer tegenzitten dan hebben we een kas ter beschikking en kunnen we toch bij dag/buitenlicht foto's maken. We zijn gaan kijken, samen met Jeanine, en we zien vele mooie mogelijkheden, goed te combineren met de invallende herfst en de daarbij behorende kleuren.
 
 
 
Omdat we buiten in een tuin zijn, is de dresscode natuurlijk iets aangepast voor de modellen. Natuurlijk moet/mag jullie psoriasis goed zichtbaar zijn, maar de kleding kan wat stoerder zijn, geschikt voor een najaarsdag. We hopen op goed weer, met een lekker zonnetje en we gaan er weer een leuke motiverende dag van maken. 
 
struweel
 
Leuk als jullie je aanmelden zodat we een selectie kunnen maken voor deze dag. Als je niet gekozen zou worden, niet bij de pakken neerzitten, want dan houden we je graag achter de hand voor de volgende fotoshoot.

 

Voor onze leden

Voor onze leden is het mogelijk om na het inloggen hieronder op het plaatje te klikken en een blik te werpen op de foto's die achter de schermen op de fotoshoot gemaakt zijn:

Screenshot 2022 01 10 13.10.06 7BfFE2

 

 

 

 

 
Aanmelden

Als je nu nog wilt aanmelden.... ben je een beetje laat. Toch kun je je alvast aanmelden voor de volgende keer, want ja ook in 2023 wlllen we weer een fotoshoot doen. Zodra we dan een datum en plaats hebben, krijg je automatisch een email waarna je je voor die keer definitief kunt aanmelden. 

En dus zijn we op zoek naar jou! Jij hebt psoriasis of artirits psoriatica. Dat kan zichtbaar zijn, maar dat kan ook niet zichtbaar zijn op je huid, maar wel door het gebruik van hulpmiddelen. Je bent bereid hier belangeloos aan mee te werken. Je hebt er geen moeite mee dat we met jouw foto’s aandacht vragen voor psoriasis in de breedste zin van het woord. Natuurlijk geef je vooraf toestemming voor de foto's die we daarvoor gebruiken.

Wil je meedoen, vul dan onderstaand formulier in.

Als dank voor deze fotoshoot krijg je een portretfoto van jezelf naar keuze en betalen we natuurlijk je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Note: Aanmelden is niet meer mogelijk.

 
 

 

 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube