fbpx

Filmproject: Psoriasis in beeld

Openheid over psoriasis is belangrijk. Helaas is psoriasis nog veelal niet bespreekbaar. Jouw openheid maakt psoriasis bespreekbaar. Voor erkenning en herkenning. Vind jij dit ook belangrijk, doe dan mee aan ons filmproject en vertel ons wat psoriasis voor jou betekent. Welke impact heeft psoriasis in jouw leven? Hoe was het om de diagnose te krijgen? Hoe gaat dat met sporten? Graag brengen we dat in beeld door jou te filmen. Mogen we jou filmen? De impact van psoriasis in beeld te brengen is belangrijk. Voor zorgverleners en voor andere patiënten. Doe mee en zorg dat ook andere patiënten weten dat ze er niet alleen in staan en hoe het hebben van psoriasis voor jou is.

Wie zoeken we

Voor dit filmproject van de patiëntenvereniging zijn we op zoek naar allerlei verschillende patiënten met psoriasis en/of Artritis Psoriatica. Het maakt daarbij niet uit hoe jong of oud je bent, of je veel plekken hebt of bijna niet. Vertel ons hoe jij omgaat met de verschillende aspecten van het hebben van psoriasis. We stellen je graag een aantal vragen. Het gaat om jouw antwoorden en jouw verhaal. Dus twijfel niet, maar geef je op!

Wanneer

De opnames worden gemaakt op 26 oktober tijdens de Wereld Psoriasispatiënten Dag.

Locatie
De patiëntendag wordt gehouden in 't Paviljoen, Grebbeweg 103-105 te Rhenen, gelegen naast Ouwehands Dierenpark. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de locatie te bereiken, natuurlijk per auto en motorfiets, maar ook met openbaar vervoer. Deze mogelijkheden zijn te vinden op de website https://www.paviljoen.nl/contact/. Parkeren bij het Paviljoen is gratis maar de capaciteit is beperkt. Daarnaast kan er geparkeerd worden op de parkeerplaats van het Ouwehands Dierenpark (tegen betaling).

Naast de filmopnames, zal er alle gelegenheid zijn om ook deze patiëntendag te bezoeken. Meer informatie over de patiëntendag:
https://psoriasispatientennederland.nl/organisatie/wpd-2019.

Deze filmpjes van jou en de andere patiënten zullen we delen op onze website, social media en informatieavonden.

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we graag contact met je op. Aanmelden kan tot 24-10-2019. We laten je zo spoedig mogelijk weten of je mee kan doen.

 

Afdrukken E-mailadres