fbpx

Facebook communities

Sinds begin 2023 beschikt Psoriasispatiënten Nederland over maar liefst twee Facebook communities.

We hebben onze "eigen" facebook pagina, waarvan de startpagina er uitziet als het plaatje hiernaast en bij klikken op het plaatje kom je ook op die pagina uit.

En we zijn in de gelegenheid gesteld om een Facebook community over te nemen van de firma Novartis. Dit is een community met wel 10.000 leden. Je ziet in het plaatje hieronder dat deze er "iets" anders uitziet. Leuk detail is dat dit de hals is van één van onze fotomodellen van de fotoshoot van 2022.

 

We willen deze communities graag levend houden maar beschikken natuurlijk maar over een beperkte groep vrijwilligers met een beperkte hoeveelheid tijd en daarom hebben we de hulp ingeroepen van bureau Volle Maan om ons hiermee te helpen. 

Volle maan is een commercieel bureau, zij hebben in de coronatijd ook onze webinars verzorgd en moeten natuurlijk ook wat verdienen aan hun werk voor ons.

Gelukkig hebben we een aantal van onze relaties in de pharmacie bereid gevonden om ons te ondersteunen in het verzorgen van deze Facebook pagina en zij hebben in een zogenaamde multi-sponsoring het voor ons mogelijk gemaakt om deze Facebook pagina goed door te zetten, waarmee wij natuurlijk erg blij zijn. U ziet onderaan deze pagina om welke relaties dit gaat.

Op termijn, in de loop van het jaar 2023, zullen we de beide Facebook pagina's weer in elkaar gaan schuiven, in technische termen "gaan mergen", waardoor er uiteindelijk maar één pagina over zal blijven waar dan vanzelf de hele community gebruik van kan maken. Dat was althans de bedoeling. Die bedoeling is er nog steeds, maar blijkt een behoorlijk technisch-administratieve uitdaging te zijn. 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube