fbpx

European Psoriasis week

Van 24 tot en met 29 mei 2021 vragen de Europese psoriasisverenigingen aandacht voor psoriasis in een gezamenlijke online campagne. 

De Europese patiëntenverenigingen zijn vertegenwoordigd in Europso, een paraplu-organisatie van patiëntenverenigingen van en voor mensen met psoriasis in Europa. Ook Psoriasispatiënten Nederland is lid van Europso. Want psoriasis kent geen grenzen en samen bereik je meer.
In Europa leven ruim 15 000 000 mensen met psoriasis.
.
Psoriasis heeft voor veel mensen een grote impact op het leven. Naast de fysieke klachten van ontstekingen en huidklachten ervaren veel mensen schaamte. Schaamte voor het hebben van een andere huid. Schaamte omdat andere mensen kijken. Tegenwoordig zijn er veel goede behandelingen mogelijk. Doe mee om aandacht te vragen voor mensen met psoriasis. Deel en like onze post, en praat mee.

Speciaal voor deze campagne is onderstaande video gemaakt.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube