fbpx

Enquête methotrexaat toediening

Wij zijn benieuwd naar uw mening betreffende de toediening van methotrexaat. Daarom vragen wij u deze enquête in te vullen.

Onderzoekster-promovendus Astrid van Huizen van het Amsterdam UMC wil graag een onderzoek starten over de behandeling naar psoriasis met methotrexaat middels pillen of injecties. Methotrexaat is één van de systemische medicijnen die gegeven worden bij psoriasis en Artritis Psoriatica.

Voorafgaand aan dit onderzoek wil ze graag wat informatie ontvangen over de wensen van patiënten. Wilt u meewerken door het invullen van deze enquête?

Het maakt voor de enquête niet uit of u deze behandeling nog niet heeft gehad, momenteel gebruikt of in het verleden heeft gebruikt. In alle gevallen is uw mening relevant en vragen wij u deze enquête in te vullen.

Het is een dynamische enquête; afhankelijk van het antwoord dat u invult, krijgt u een vervolgvraag. Het zijn ongeveer vijf vragen. Het invullen duurt ongeveer drie minuten.
Het invullen van de enquête is volledig anoniem. De individuele antwoorden worden maximaal 1 jaar bewaard.

Deze enquête is tot stand gekomen in samenwerking met patiëntpartners van de Psoriasispatiënten Nederland. Wilt u meer weten over dit onderzoek of de inzet van patiënten participatie, dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gelijk naar de enquête kan hier: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/toedieningmtxpilofinjectie.

De enquête is tot 1 mei 2020 beschikbaar.

De uitslag van de enquête is hier te vinden: Uitslag enquête over de toediening van methotrexaat.

Afdrukken