fbpx

Deelnemers onderzoek gezocht

Voor mensen met psoriasis en/of Artritis Psoriatica die het medicijn Otezla gebruiken is het mogelijk deel te nemen aan het volgende onderzoek.

Waarom doen we dit onderzoek?

Door middel van dit onderzoek willen we specifieke persoonlijke zorgbehoeftes van patiënten met psoriasis enof Artritis Psoriatica omtrent het gebruik van Otezla in kaart brengen. Daarmee wordt gehoopt dat met deze uitkomsten de diensten aan patiënten kunnen worden verbeterd en daarmee betere zorg kan worden geleverd.

Wanneer komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?

Wat houdt het onderzoek in?

Tijdsplanning

Het onderzoek zal plaatsvinden midden juni en men is op zoek naar 12 patiënten. Deelnemers aan dit onderzoek kunnen, als ze dat willen, geïnformeerd worden over de uitkomsten van het onderzoek. Na afloop van dit onderzoek zullen de uitkomsten ook gedeeld worden via Psoriasispatienten Nederland.

Vergoeding

U krijgt een vergoeding van € 35,- voor dit onderzoek.

 

Wie voert het onderzoek uit?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau PIP. Voor vragen kunt u terecht via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Noot werkgroep Onderzoek en patiëntenparticipatie

Als Psoriasispatiënten Nederland vinden wij het belangrijk dat de stem van patiënten wordt gehoord bij de ontwikkeling van zorg en onderzoek. Niet alleen bij de acceptatiefase van medicijnen, maar ook als de medicatie al enige tijd beschikbaar is voor patiënten. Wie weet er immers beter dan de patiënt, hoe hij/zij de aandoening en de behandeling beleeft. Dit patiëntenperspectief is belangrijk. Meer weten over onderzoek? Of hoe jij als patiënt kan bijdragen met jouw ervaringskennis? Neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken