fbpx

Deelnemers onderzoek gezocht

Voor mensen met psoriasis en/of Artritis Psoriatica die het medicijn Otezla gebruiken is het mogelijk deel te nemen aan het volgende onderzoek.

Waarom doen we dit onderzoek?

Door middel van dit onderzoek willen we specifieke persoonlijke zorgbehoeftes van patiënten met psoriasis enof Artritis Psoriatica omtrent het gebruik van Otezla in kaart brengen. Daarmee wordt gehoopt dat met deze uitkomsten de diensten aan patiënten kunnen worden verbeterd en daarmee betere zorg kan worden geleverd.

Wanneer komt u in aanmerking voor deelname aan het onderzoek?

  • U heeft psoriasis en/of Artritis Psoriatica
  • U gebruikt het middel Otezla of heeft dit gebruikt

Wat houdt het onderzoek in?

  • Een persoonlijk telefonisch interview met een onderzoekster, dat ongeveer 45 tot 60 minuten van uw tijd in beslag neemt. De datum en tijdstip worden in overleg ingepland.
  • Wilt u zich aanmelden, vul dan de korte vragenlijst in https://www.surveymonkey.co.uk/r/7XBKTHG.
  • Alle informatie is vertrouwelijk en wordt als strikt vertrouwelijk behandeld (conform de AVG) en de informatie wordt niet bekend gemaakt aan derden zonder uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer.
  • De rapportage die geschreven wordt voor onze opdrachtgever waarborgt de privacy van de patiënten die deelnemen aan dit onderzoeksproject.

Tijdsplanning

Het onderzoek zal plaatsvinden midden juni en men is op zoek naar 12 patiënten. Deelnemers aan dit onderzoek kunnen, als ze dat willen, geïnformeerd worden over de uitkomsten van het onderzoek. Na afloop van dit onderzoek zullen de uitkomsten ook gedeeld worden via Psoriasispatienten Nederland.

Vergoeding

U krijgt een vergoeding van € 35,- voor dit onderzoek.

 

Wie voert het onderzoek uit?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau PIP. Voor vragen kunt u terecht via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Noot werkgroep Onderzoek en patiëntenparticipatie

Als Psoriasispatiënten Nederland vinden wij het belangrijk dat de stem van patiënten wordt gehoord bij de ontwikkeling van zorg en onderzoek. Niet alleen bij de acceptatiefase van medicijnen, maar ook als de medicatie al enige tijd beschikbaar is voor patiënten. Wie weet er immers beter dan de patiënt, hoe hij/zij de aandoening en de behandeling beleeft. Dit patiëntenperspectief is belangrijk. Meer weten over onderzoek? Of hoe jij als patiënt kan bijdragen met jouw ervaringskennis? Neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube