fbpx

Deelnemers gezocht: Praten met leerling-huidtherapeut

De opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht zoekt mensen met een chronische huidaandoening zoals psoriasis, die een gesprek willen voeren met een leerling-huidtherapeut. Dit kan op locatie of via een videobelbijeenkomst. Door gesprekken met echte mensen gaan deze leerlingen beter voorbereid de praktijk in.

De opleiding staat in het teken van huidtherapeutische zorg. Leerlingen leren huidproblemen signaleren, onderzoeken en behandelen.

Wanneer kunt u deelnemen?

  • U bent ouder dan 12 jaar
  • U heeft een chronische huidziekte zoals psoriasis

Wat houdt het onderzoek in?
Het is de bedoeling dat de leerling-huidtherapeuten in gesprek gaan met een patiënt om te kijken of er een hulpvraag is. Hierbij zullen zij gebruik moeten maken van verschillende technieken, zoals open vragen stellen, reflecteren, bevestigen en samenvatten. Na afloop van het gesprek moet de leerling-huidtherapeut een behandelplan opstellen. Naast het gesprek kan ook de huid bekeken worden.

Tijdsplanning
De gesprekken zijn gepland voor 5, 7, 11, 12 en 14 januari. Dit kan op locatie of via een videobelbijeenkomst. Er zijn verschillende tijden beschikbaar. Deze tijd zal samen met u worden ingepland.

Vergoeding
U krijgt geen vergoeding voor uw deelname. Mocht uit het gesprek een hulpvraag naar voren komen, dan kan de hogeschool u een gratis vervolgtraject aanbieden maar u bent geenszins verplicht dit te volgen.

Deelnemen of meer informatie
Wilt u zich voor zo’n gesprek aanmelden, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in de mail vermelden, evenals de datum/data waarop u kunt.

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres