fbpx

Brochure 2019

De nieuwe brochure "Behandelingen van Psoriasis" is beschikbaar. Deze is de uiteraard vernieuwde opvolger van de bekende brochure van voorheen de PVN. 

Alle leden die zich nieuw aanmelden zullen een exemplaar van de brochure toegezonden krijgen. 

Ben u Lid van de PN dan kunt u de brochure hieronder downloaden.

Hiernaast ziet u een overzicht van de inhoud van de brochure. 

De brochure zal vanaf deze plek digitaal te downloaden zijn voor alle leden van de Psoriasispatiënten Nederland. Wij zullen kijken of het mogelijk is om tegen een vergoeding het fysieke exemplaar te bestellen. 

De brochure zal verspreid worden richting de dermatologische poli's in de ziekenhuizen en andere locaties waar deze relevant kan zijn. Een verkorte versie, met de highlights van de brochure is in de maak. 

Natuurtlijk is deze brochure een stip op de tijdslijn van de ontwikkeling van steeds meer middelen ter bestrijding van de aandoeningen Psoriasis en Artritis Psoriatica. Dit betekent dat de allerlaatste ontwikkelingen die na de definitieve druk niet meer mee konden, hier op de website toegelicht zullen worden in het menu "Psoriasis".

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube