fbpx

Bijeenkomst regio ZWN 6 oktober 2018 in Spijkenisse

De allereerste bijeenkomst van Psoriasispatiënten Nederland gaat plaatsvinden in Spijkenisse op 6 oktober. Alle leden en andere belangstellenden uit de regio van Spijkenisse en omstreken zijn van harte welkom op deze informatieve middag. Er kan ook kennis gemaakt worden met het bestuur van de afdeling PN Zuidwest Nederland.

Programma

13:30 Ontvangst met koffie/thee.

14:00 Opening en informatie van de firma Mediceu+icals, door de heer M. Huisman over dermatologische producten speciaal voor haar en hoofdhuid. Demonstratie over de werking van een product in combinatie met de camera. Deze camera kan de huidcellen voor en na de behandeling van de hoofdhuid bekijken. Één van u kan deelnemen aan deze demonstratie.

14:30 Voorlichting over de nieuwe behandelmethoden van psoriasis door de heer J.G. Lier, dermatoloog van Medisch Centrum Spijkenisse. Ook de veelgestelde vraag of voeding/dieet invloed heeft op psoriasis zal aan de orde komen.

We weten dat het hebben van psoriasis voor iedereen anders is, zowel qua beleving als behandeling. Daarom willen we graag met elkaar en met de heer Lier hierover in gesprek gaan. Heeft u nu al vragen over psoriasis en/of ervaringen die u wilt bespreken dan willen we u vragen dit vooraf aan ons bekend te maken. Dit kan per mail of per post. We geven uw vragen door aan de heer Lier.

15:00 Pauze.

15:20 Voortzetting van de lezing door de heer Lier en gelegenheid om vragen te beantwoorden.

15:45 Eindresultaat van de demonstratie met de camera.

16:00 Afsluiting van de middag.

Wilt u deze middag bijwonen, dan kunt u zich opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk aanmelden in een gefrankeerde enveloppe naar:

PN ZWN
p/a G. Koopmans
Oudelandsedijk 19
3216 AP  ABBENBROEK

Bij aanmelding graag naam, adres, telefoonnummer en emailadres vermelden en wilt u ook aub aangeven met hoeveel personen u komt en de eventuele vragen en/of ervaringen die u wilt bespreken.

Spijkenisse Medisch Centrum is te bereiken met de metro (richting De Akkers), uitstappen halte Spijkenisse Centrum. Aan de voorkant van het metrostation steekt u de straat over en loopt naar links naar het SMC.

Per auto gaat u richting Spijkenisse N218, richting Spijkenisse centrum, dan de borden volgen H Spijkenisse MC. Het adres is Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse. U kunt parkeren op het parkeerterrein links naast het SMC. Een uitrijkaart krijgt u van ons.

De hoofdingang is gesloten, u dient gebruik te maken van de ingang aan de linkerzijkant (huisartsenpost). Dit is bij de hefboom rechtdoor.

De bijeenkomst vindt plaats in de kantine.

Graag tot ziens op 6 oktober 2018.

Bestuur van PN Zuidwest Nederland
J. van den Band, G. Koopmans, G. Molenkamp en T. Musters

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Ik kom naar de informatiebijeenkomst op 6 oktober 2018

met ..... personen

Vragen/ervaringen:

 

Afdrukken E-mailadres