fbpx

ALV voorjaar 13 mei 2023

Zonder leden geen Psoriasispatiënten Nederland. Praat jij mee over de vereniging?

Je bent van harte op welkom de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 13 mei vanaf 9:30 uur bij Peoples Place – Multatulilaan 12 – 4103 NM Culemborg.

We vinden het heel leuk weer veel leden in levende lijve te ontmoeten. We horen graag of we je mogen verwelkomen. 

De vergaderstukken
De agenda en overige vergaderstukken zijn vanaf 26 april beschikbaar op de PN website (je dient in te loggen als lid (rechtsboven)), je vindt ze in het forum Specifiek voor alleen PN-leden.

Vragen aan het bestuur
Wil je het bestuur van de vereniging een vraag stellen, dan kan dat natuurlijk in de Algemene Ledenvergadering. Je kunt je vraag ook vooraf al stellen via: Vragen aan het bestuur.

Hulp nodig bij de aanmelding of de stukken?
Mocht je nog vragen hebben of als aanmelden via de website niet lukt, neem dan contact op met de afdeling voorlichting op telefoonnummer 085 8700777 die op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30-13.00 uur bereikbaar is. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiemoment
Aansluitend aan de ALV is er een lezing/info van bijwerkingencentrum Lareb. Zeer informatief en je hoort o.a. hoe gemelde bijwerkingen behandeld worden en hoe het Lareb werkt.

Wat is het Lareb?

Lareb is het Nederlandse meldcentrum en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen. Hieronder vallen ook vaccins en geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico's van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en verzamelt en verspreidt kennis hierover.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube