fbpx

ALV 5 november 2022

Op 5 november vond de Algemene Ledenvergadering van de PN plaats in Vught.

Een korte terugblik.

Weer een wat andere vorm van de ALV dan we de afgelopen jaren hebben gezien. Immers door covid waren we begrensd en hebben we overwegende digitaal vergaderd. Deze keer weer fysiek.

De eigenlijke ALV werd voorafgegaan door een vrijwilligersochtend, waar een aantal vaste vrijwilligers in de organisatie eens wat meer kennisgemaakt hebben met elkaar. Dit werd gedaan door middel van een spel en door middel van vertellen wie je bent en wat je zoal gedaan hebt voor de vereniging in de verschillende projecten waar de vereniging bij betrokken is.

Een erg leuke en gezellige ervaring die we graag in de toekomst willen herhalen.

 

Daarna volgde de ALV met intussen redelijk wat binnengekomen belangstellenden. Het verslag van de vergadering volgt later.
Belangrijk onderwerp van de ALV was het vertrek van onze penningmeester Peter van Dam. Peter is heel lang een vertrouwd gezicht geweest in de vereniging. We zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn jarenlange stabiele bijdrage als penningmeester.

 

Na de ALV waren twee sprekers aangekondigd, waar duidelijk belangstelling voor was, want intussen was het aantal bezoekers gestaag opgelopen naar zo'n 35-40 belangstellenden.
Dr. Douwe Vellinga, die een uitstekend verhaal wist te houden over onze aandoening maar ook over de veranderingen die gaande zijn met name over het gezamenlijk beslissen over de behandeling door arts en patiënt samen.

De tweede presentatie werd gedaan door Jannik Rousel, een enthousiaste onderzoeker van het CHDR. Het CHDR is bezig met het Next Generation Immuno Dermatology project, dat uitgevoerd wordt in Leiden. En wat gericht is op het vinden van markers bij patiënten waarmee direct bepaald kan worden welke medicatie waarschijnlijk het beste zal werken voor de betreffende patiënt.

Beide presentaties zijn hieronder te downloaden.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube