fbpx

Algemene ledenvergadering 24 april 2021

De ALV 2021 wordt door de omstandigheden met corona opnieuw geheel digitaal gehouden. 

Leden van Psoriasispatiënten Nederland die de ALV willen bijwonen, kunnen deze via de computer (of tablet) volgen. Klik op Lees meer voor aanmelden. 

U kun zich inschrijven met onderstaand inschrijvingsformulier.
Kort voor de ALV ontvangt u via de email een deelnamelink. Met deze link kunt u op 24 april vanaf 10:15 uur verbinding maken en zal de ALV om 10:30 uur starten. 

Alle informatie die nodig is kunt u vinden op de Actueel pagina "De ALV gaat door! (Digitaal)", op deze pagina staat de agenda en de links naar de stukken. Voor enkele stukken (b.v. de financiële gegevens) dient u eerst in te loggen op de website. 

Meld u snel aan!

psoripanel
Heeft u bij het lezen van de stukken vragen? Dan kunt u deze voorafgaand aan de vergadering al stellen aan het bestuur. Dit kan via het volgende formulier "vragen aan de ALV". U kunt de link meerdere malen aanklikken als u meerdere vragen heeft. Het bestuur zal de vragen dan tijdens de ALV beantwoorden. Ook kunt u al tijdens het aanmelden eventuele vragen stellen. 

Tijdens de ALV is er ook nog de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen. 

 

Aanmelden: 

Als u eerst inlogt op de website, dan zijn het emailadres en lidnummer alvast ingevuld, als u na het invullen van de ontbrekende velden op "verzend" drukt, heeft u zich aangemeld voor de ALV. Als u het vakje "Kopie naar email?" aanvinkt, dan krijgt u een kopie van uw inschrijving direct in uw mailbox.

 

Afdrukken