fbpx

Afscheid Monique

Vorige week hebben we afscheid genomen van één van onze secretariële medewerksters, Monique de Gama. Monique heeft ruim een jaar voor ons gewerkt, maar had een flexibel contract. Mede omdat we minder uit te geven hebben en de secretariële werkzaamheden gaan uitbesteden bij de FBPN, liep haar werk bij ons dan ook ten einde. 

We hebben in stijl afscheid genomen met een bos bloemen en een waardebon, Peter was de gelukkige die haar dit mocht overhandigen.

En we hebben de verzekering gekregen dat Monique met veel plezier voor ons gewerkt heeft, maar dat wisten we in feite al omdat we de prima resultaten van haar werkzaamheden zagen. 

Het lag in het plan om Monique nog voor een half jaar in te huren om de afrondende werkzaamheden op de nieuwe locatie van het secretariaat (in Voorschoten) te begeleiden, maar voordat dat halve jaar in zou gaan, hoorden we van Monique dat ze al een nieuwe werkkring gevonden had bij het LUMC in Leiden. We denken dat Monique daar wel op haar plek zal zijn. We danken haar voor al haar werkzaamheden voor de PN en voorheen de PVN en wensen haar veel werkplezier en geluk in de toekomst.

 

Afdrukken E-mailadres