fbpx

2e ALV zaterdag 24 november 2018

Op zaterdagmiddag 24 november vanaf 13:00 uur heeft in Culemborg de aanvullende tweede Algemene Leden Vergadering van de Psoriasispatiënten Nederland plaats gevonden. De notulen van deze ALV zullen zodra ze beschikbaar zijn op de site beschikbaar komen in een nieuw nieuwsbericht. 

De reden voor de tweede ALV is de voorgestelde statutenwijziging te bekrachtigen en uitleg te geven over het beoogde beleid. Graag gaan we in op dit beleid en de wensen van de aanwezigen die hier aanpassingen in zouden willen. We beogen een creatieve middag om het bestuur een goede richting te geven en handvaten om wenselijke activiteiten uit te werken en te voeren. 

In de nieuwe statuten wordt formeel de starre en voor het functioneren van het bestuur belemmerende structuur van de regio's losgelaten. Dit betekent niet dat de regio's zullen verdwijnen! Maakt u zich daar geen zorgen over. Het bestuur wil de structuur van de regio's via een flexibeler huishoudelijk regelement regelen, dit maakt het makkelijker om zonder kosten voor de notaris eventueel noodzakelijke wijzigingen door te voeren. Ook weer, bij wijzigingen zal het bestuur uitgaan van de wensen van de regio's zelf. 

De uitnodiging wordt naar iedereen per brief verzonden met daarin alle details, de (concept)agenda, routebeschrijving en aanmeldstrook die ingevuld teruggestuurd kan worden. Die aanmelding kan ook gebeuren per telefoon, per email of via het formulier "Aanmelding ALV" op de Contactpagina.

Brief kwijt of niet ontvangen? Dan is hij hier te downloaden voor de PN leden en forumleden die geregistreerd en ingelogd zijn op deze website (zie Forum hoe u kunt registreren en wellicht even het artikel “Hoe werkt de registratie?”).

Het concept verslag van 3 november is eveneens voor de PN leden die ingelogd zijn hier te downloaden (laatste versie van 22 november):

De concept begroting 2019 is hier te vinden voor de forumleden die ingelogd zijn:

Later dan gehoopt, maar na intensieve inspanning hier dan ook het Beleidsplan voor 2019 en verder, wij hopen op positief commentaar en aanvullende ideeën.

Indien u verhinderd bent, maar toch graag uw stem wilt  laten uitbrengen, kunt u een medelid machtigen om dat namens u te doen. Download hiervoor het machtigingsformulier, vul dat in en geef het mee aan het medelid die wel aanwezig zal zijn.

 

 

Afdrukken E-mailadres