fbpx

Update Gezocht: ouders met kinderen van 0-11 jaar

Onderzoek naar de kwaliteit van leven bij ouders/verzorgers van een kind met een chronische huidaandoening

Studente Jip Brouwers is vierdejaars student huidtherapie aan De Haagse Hogeschool (De HHS). Zij benaderde de werkgroep patiënten participatie en onderzoek van de Psoriasispatiënten Nederland voor haar afstudeerscriptie. Graag werken we eraan mee om haar onderzoek onder de aandacht te brengen. Kinderen tot 11 jaar zijn een kwetsbare groep, waar ouders sterk betrokken zijn bij de zorg. Hopelijk geeft het onderzoek van Jip meer inzichten in de huidige kwaliteit van leven. Uw eigen op- en aanmerkingen invullen zijn zeer waardevol en worden op prijs gesteld. De resultaten van dit onderzoek zullen we tezijnertijd ook graag met u delen via onze website.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Koppel gezocht!

In 2020 verschijnt een nieuw magazine voor mensen met psoriasis. Deze eenmalige uitgave zal landelijk beschikbaar komen voor mensen met psoriasis. Psoriasispatiënten Nederland is lid van de redactie en werkt mee aan de ontwikkeling van dit magazine.

Wij zijn op zoek naar een koppel (iemand met psoriasis en zijn of haar partner) om te interviewen. Lijkt het jullie leuk om jullie ervaringen te delen en zo anderen met psoriasis te ondersteunen?

Het interview duurt ongeveer een uur. Er wordt ook een foto gemaakt. De tekst wordt van tevoren afgestemd en alleen na toestemming gepubliceerd. Na je aanmelding nemen we contact met je op. Het interview zal in januari/februari plaatsvinden. Lijkt dit je wat stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Psoriasis 2019 nummer 4 is uit!

De leden van de vereniging zouden inmiddels het vierde nummer van 2019 van het blad Psoriasis op de deurmat moeten vinden. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op met de ledendadministratie!

pn 2019 3 cover

Zie Magazine voor meer informatie over dit nummer en de eerder uitgekomen nummers.

Afdrukken E-mailadres

Lidmaatschap PN vergoed door aantal zorgverzekeraars

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt het lidmaatschap van de Psoriasispatiënten Nederland via de aanvullende verzekering. De vergoeding varieert per verzekeraar. Aan deze vergoeding zijn wel voorwaarden verbonden zoals het lidmaatschap van de patiëntenvereniging bij een landelijke patiëntenvereniging of platform. Psoriasispatiënten Nederland is aangesloten bij Patiëntenfederatie Nederland en Ieder(in). Indien u voor de vergoeding een bewijs van lidmaatschap voor uw zorgverzekeraar nodig heeft, kunt u deze in de loop van 2020 opvragen bij ons secretaraat. Dat kan eenvoudig via een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Patiëntenfederatie Nederland zorgt ieder jaar voor een overzicht van zorgverzekeraars die een lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoeden. Klik hier voor het overzicht: https://www.patientenfederatie.nl/images/Vergoeding_lidmaatschap_patientenvereniging_2020.pdf.

 

Afdrukken E-mailadres