Skip to main content

Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze nieuwste artikelen. Voor oudere artikelen raadpleegt u ons archief. U kunt daarbij gebruik maken van de zoekfunctie in het zijmenu of rechtsboven in het hoofdmenu.

 

TOFA-Predict studie naar Artritis Psoriatica

Een groot deel van de mensen met artritis psoriatica reageert niet goed op de eerste behandeling. Maar waar komt dat door? Het UMC Utrecht doet het TOFA-PREDICT onderzoek om dit beter te begrijpen. Met dit onderzoek willen we de behandeling verbeteren voor iedereen. Heeft u artritis psoriatica en wilt u bijdragen aan de medische wetenschap? Meer informatie verderop op deze pagina. UMC Utrecht heeft ook een voorlichtende film gemaakt die u hieronder kunt zien. 

Lees meer …TOFA-Predict studie naar Artritis Psoriatica

Op reis met psoriasis?

Op reis met psoriasis? Geen probleem!

Voor mensen met psoriasis kan de vakantie een uitdaging zijn. Velen schamen zich om met zichtbare plekken naar een druk strand te gaan. Maar een strandvakantie is slechts een van de mogelijkheden. Lekker wandelen en fietsen in de natuur? Steden bezoeken? Alles kan. Wel is het belangrijk om de reis goed voor te bereiden. Waar moet u zoal aan denken?

Lees meer …Op reis met psoriasis?

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube