fbpx

Doe mee aan het Denk Anders Debat voor jongeren

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan op 6 februari mee tijdens het Denk Anders Debat. Het debat vóór en dóór jongeren met een beperking.

Waar: Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) in Amsterdam

Wanneer: Donderdag 6 februari

Tijd: 17.00 tot 19.30 uur

Het Denk Anders Debat (DAD) gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Lezingen over psoriasis

Ons bereikte het bericht dat schrijver en ervaringsdeskundige Thomas Petersen naar aanleiding van zijn boek PsoriJakkes enkele lezingen geeft m.b.t. het thema psoriasis. Aangezien wij altijd van harte de ervaringen en opgedane kennis van onze leden ondersteunen vanuit het zichtpunt van het delen van ervaringen met elkaar, vermelden wij hier de locaties en tijden van zijn lezingen. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

Koppel gezocht!

In 2020 verschijnt een nieuw magazine voor mensen met psoriasis. Deze eenmalige uitgave zal landelijk beschikbaar komen voor mensen met psoriasis. Psoriasispatiënten Nederland is lid van de redactie en werkt mee aan de ontwikkeling van dit magazine.

Wij zijn op zoek naar een koppel (iemand met psoriasis en zijn of haar partner) om te interviewen. Lijkt het jullie leuk om jullie ervaringen te delen en zo anderen met psoriasis te ondersteunen?

Het interview duurt ongeveer een uur. Er wordt ook een foto gemaakt. De tekst wordt van tevoren afgestemd en alleen na toestemming gepubliceerd. Na je aanmelding nemen we contact met je op. Het interview zal in januari/februari plaatsvinden. Lijkt dit je wat stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Afdrukken E-mailadres

Psoriasis 2019 nummer 4 is uit!

De leden van de vereniging zouden inmiddels het vierde nummer van 2019 van het blad Psoriasis op de deurmat moeten vinden. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan even contact op met de ledendadministratie!

pn 2019 3 cover

Zie Magazine voor meer informatie over dit nummer en de eerder uitgekomen nummers.

Afdrukken E-mailadres

Lidmaatschap PN vergoed door aantal zorgverzekeraars

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt het lidmaatschap van de Psoriasispatiënten Nederland via de aanvullende verzekering. De vergoeding varieert per verzekeraar. Aan deze vergoeding zijn wel voorwaarden verbonden zoals het lidmaatschap van de patiëntenvereniging bij een landelijke patiëntenvereniging of platform. Psoriasispatiënten Nederland is aangesloten bij Patiëntenfederatie Nederland en Ieder(in). Indien u voor de vergoeding een bewijs van lidmaatschap voor uw zorgverzekeraar nodig heeft, kunt u deze in de loop van 2020 opvragen bij ons secretaraat. Dat kan eenvoudig via een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Patiëntenfederatie Nederland zorgt ieder jaar voor een overzicht van zorgverzekeraars die een lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoeden. Klik hier voor het overzicht: https://www.patientenfederatie.nl/images/Vergoeding_lidmaatschap_patientenvereniging_2020.pdf.

 

Afdrukken E-mailadres