Skip to main content

Anita

Door psoriasis kan ik niet echt tevreden zijn met wie ik ben

Anita heeft 39 jaar psoriasis 

Psoriasis is een vervelende bijkomstigheid in mijn leven. Maar ik leer er mee leven. Hierdoor is de impact op mijn leven gelukkig steeds minder. Door psoriasis kan ik niet echt tevreden zijn met wie ik ben.
Het heeft een hele tijd geduurd voor ik er mee heb kunnen leven. Dat gaat stapje voor stapje. Nog steeds ga ik liever niet zwemmen. Niet alleen uit schaamte voor mijn andere huid en plekken. Maar ook omdat mijn huid er heel droog van wordt met jeuk als gevolg. Mijn psoriasis en ik zijn nood gedwongen één. Samen moeten we er wat van maken.
Wat ik iedereen zou willen zeggen, is geef geen - hoe goed bedoelt ook – adviezen. Ieder mens en lichaam is weer anders. En iedereen bewandelt zijn eigen pad. Inmiddels weet ik Iedereen is uniek en mag trots zijn om zichzelf. En inmiddels ben ik dat zelf ook. In 2019 heb ik mee mogen doen aan de fotoshoot Psoriasis, ik ben er trots op dat ik toen echt de knop heb kunnen omzetten. 

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube