fbpx

Charlotte-Anne

Ik wilde toen ook liever niet naar buiten of onder de mensen zijn.

Lotte is 24 jaar.

Toen mij psoriasis erg was, was de impact op mijn leven heel erg groot. Ik voelde me lange tijd heel erg onzeker, schaamde me rot. Ik wilde toen ook liever niet naar buiten of onder de mensen zijn. Ik heb me lang tegen laten houden door mijn psoriasis, maar nu niet meer. Soms wel heel erg spannend en weer even uit mijn comfortzone, maatk 111r het leven is te kort om me erdoor te laten leiden.

Ondanks dat het niet altijd makkelijk is of was kan ik het wel als een cadeautje zien. Door mijn psoriasis leef ik wel het leven wat ik nu leef en daar ben ik heel erg blij mee! Psoriasis betekent nu voor mij mijn innerlijke kompas. Ik kan van mijn huid aflezen hoe het vanbinnen met mij gaat. Heb ik te veel stress? Zorg ik wel goed voor mijn lichaam? Ben ik happy?

Wanneer ik veel stress heb, over mijn grenzen ga, niet goed voor mezelf zorg of ik me niet lekker in mijn vel zit, dan worden mijn psoriasis klachten gelijk erger.  Een beetje als pippi langkous, maar als ik het wil kan ik alles! Ik en mijn Psoriasis zijn: Samen 1 en leren steeds beter samen door het leven te gaan! 

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube