fbpx

John

"Een te snelle celdeling waardoor mijn huid sneller heelt als ik het open haal. Een lichamelijk ongemak."

John is 63 jaar en heeft psoriasis.

Psoriasis betekent voor mij een te snelle celdeling waardoor mijn huid sneller heelt als ik het open haal. Een lichamelijk ongemak. Maar ook de reden waarom ik nu probeer om door positiviteit alles uit het leven te halen. Dat is mijn manier van leven en leren geworden. Ik kan alles doen wat ik wil. Omdat omgaan met psoriasis mij heeft aangespoord mezelf te ontdekken en te vormen door acceptatie, overgave en wilskracht. Ik en mijn Psoriasis zijn: Onafscheidelijk! Het is een deel van mij. Zichtbaar en onzichtbaar. Het is zoals het is.

Daarnaast heeft mij in de gelegenheid gesteld om mooie mensen te ontmoeten, met die aandoening en het heeft mij in staat gesteld om een boek te schrijven.
Wat zou ik iedereen willen zeggen: Houden van begint bij jou! Heb compassie voor je medemens als die nog niet goed snapt waar jij mee worstelt. De P van Psoriasis is ook de P van Positief! Accepteer en geef je over. Blijf nieuwsgierig en onderzoek. Wordt lid van de vereniging en informeer en deel. Je bent je huid niet, jij bent jij en dus uniek!

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube