fbpx

Visagiste gezocht

Eén van onze media acties om aandacht te vragen voor de aandoening psoriasis, is een fotoshoot van mensen met psoriasis, om te laten zien dat je ook mét deze aandoening nog steeds een mooi mens kunt zijn.
Vorig jaar hebben we fotografe Patricia Steur (Patriciasteur.com) bereid gevonden om een fotoshoot te doen, het resultaat kun je hier vinden: Fotoshoot model met psoriasis.

De reacties waren zo positief, dat we gemeend hebben om de fotoshoot te herhalen. Dit jaar hebben we fotograaf Emiel Lops (Emiel Lops) bereid gevonden om een zes tot achttal mensen te fotograferen.
Die fotoshoot is 29 augustus in Bergschenhoek.
En je begrijpt het misschien al…. er ontbreekt voor die dag nog een visagiste. We hebben al flink rondgekeken, maar nog niemand kunnen vinden, vandaar dat we nu buiten ons eigen netwerk aan het kijken zijn naar mensen die dit mogelijk kunnen. Bij één van die mogelijkheden helpt vriend Harld (bekend van Castlefest) mij om de vraag te verspreiden op twitter. 

Wat hebben wij te bieden? Want dat speelt natuurlijk ook mee.
Wel, zoals je begrijpt zijn we een vrijwilligersorganisatie en we zijn afhankelijk van contributies en sponsoring. Zowel Patricia Steur als Emiel Lops fotograferen gratis voor ons, waarbij wij hen promoten via onze website en social media.
We hebben niet de ruimte om hier een vorstelijke beloning tegenover te zetten.
Wél bieden we
- een leuke dag aan, met een gezellige groep mensen,
- een uitgebreide en verzorgde lunch,
- ongetwijfeld wil ook Emiel een mooie portretfoto van de visagiste maken,
- een cadeaubon, vanuit ons budget passend bij de inspanning,
- natuurlijk je reiskosten en materiaalkosten,
- onsterfelijke beroemdheid, we maken tussendoor ook foto’s van “de making of” en stukjes film van de fotoshoot,
- onze nooit eindigende dankbaarheid.

Ik weet het, het is wellicht een raar verzoek, maar denk er eens over na en leg het eens in de week bij mensen die je kent of één van hen hier zin in heeft. Wij zouden het erg leuk vinden.

Natuurlijk zullen we voor en tijdens de fotoshoot alle mogelijke zorgvuldigheid met betrekking tot corona in acht nemen.
Kort vooraf zullen we alle modellen (en impliciet onszelf) de coronavragenlijst omtrent de symptomen laten doorlopen, en bij signalen zullen ze niet mogen komen.
We zullen zorgen voor mondkapjes voor als iemand daar behoefte aan heeft en we scheiden de modellen in een vóór de lunchdeel en na de lunchdeel. Met andere woorden, we zullen hier zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan.

Alvast hartelijk dank voor je aandacht als je tot hiertoe hebt kunnen lezen en ik hoop dat we via deze weg iemand kunnen vinden.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp Visagiste.

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube