fbpx

Mijn psoriasis, mijn verhaal

Onder de noemer "Mijn psoriasis, mijn verhaal" vertellen mensen met psoriasis en/of artritis psoriatica hun verhaal. Hun verhaal over hoe ze omgaan met hun psoriasis, hoe ze in het leven staan met artritis psoriatica. Hoe dat nu echt is om deze aandoening te hebben. Over teleurstellingen en blij zijn. Over plekken of pijnlijke gewrichten, over zon en behandelingen. Het contact met de dokter, de relaties met andere mensen. Over de keuzes die ze maken en hoe ze psoriasis een plek in het leven geven. Persoonlijke verhalen die we graag delen voor (h)erkenning. Meer verhalen lezen? In het blad Psoriasis leest u ook elke keer een verhaal van iemand met psoriasis en/of artritis psoriatica.

Wil je ook een keer geïnterviewd worden, voor "Mijn psoriasis, mijn verhaal", stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Naomi

Naomi

"Op de basisschool heb ik een spreekbeurt gehouden over psoriasis in mijn klas, dat hielp wel. Ze begrepen toen wat er met mij aan de hand was"

Op één van de warmere dagen in juli breng ik een bezoek aan Naomi op het eiland Schouwen Duiveland. Ze is al een keer eerder voor het blad Psoriasis geïnterviewd in 2015. We zijn nu enkele jaren verder, ze is intussen 15 jaar en we zijn benieuwd hoe het met Naomi gaat.

Lees meer

Campagne Dermatologie

Campagne Dermatologie

Vandaag is de campagne Dermatologie gestart op Planet Health en met een publicatie in de Telegraaf.

Lees meer

Prynta: Leven met psoriasis

Prynta: Leven met psoriasis

Een verkorte versie van dit interview is te vinden op Planet Health.

Lees meer

Afdrukken