fbpx

Inschrijven voor een Webinar

Verdeeld over het jaar organiseren wij 5 gratis webinars Psoriasis. Deze online informatiebijeenkomsten zijn voor iedereen beschikbaar, en thuis te volgen via de livestram op laptop of tablet. Je moet je alleen wel even aanmelden. De details van de eerstvolgende webinar Psoriasis vind je direct hieronder. De datum en onderwerpen van de andere 4 webinars zie je onder het inschrijfformulier. En heb je alvast een vraag, dan kan je hem ook al gelijk stellen.

Webinar 4

Zaterdag 30 oktober 14.00 – 15:00 uur
Nieuwe behandelingen en innovaties
Spreker: onderzoeker Juul van den Reek
De patiënt aan het woord
Leefstijl
Spreker: arts-onderzoeker Liesbeth van der Rhee

 

Je kunt je hieronder inschrijven voor de eerst aankomende informatiebijeenkomst/webinar.
Direct na de inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Enkele dagen voor de informatiebijeenkomst/webinar ontvang je de link naar de livestream.   

Wil je ook meedoen met het lotgenotenmoment, dan kun je je hier ook voor opgeven. Voor deze online bijeenkomst (direct na de webinar) ontvang je dan een aparte link.

Vooraf en tijdens de webinar is het mogelijk om via de chat vragen te stellen. We zullen zoveel mogelijk de vragen beantwoorden in de presentaties/gesprekken of via het vragenmoment. Mochten er heel veel vragen komen, dan zullen we achteraf de antwoorden separaat verspreiden. Hou je er rekening mee dat het een algemene informatiebijeenkomst is en de spreker niet kan in gaan op jouw persoonlijke omstandigheden?

 

 

Inschrijven voor webinar 4 op 30 oktober 14:00

* Verplichte velden

Powered by BreezingForms

 

De volgende webinars staan al gepland, en zijn te vinden in het webinar programma. Zodra een webinar heeft plaatsgevonden, kan worden ingeschreven voor de volgende. 


Meer weten over de sprekers? Klik hier.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube