fbpx

Online informatiebijeenkomsten

De informatiebijeenkomst over psoriasis – gewoon bij jou thuis.

Psoriasispatiënten Nederland organiseert dit jaar vijf online informatiebijeenkomsten/webinars over psoriasis. De laatste was op 16 november 's avonds om 19:30 uur.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten komen er verschillende onderwerpen aan de orde. Eenvoudig vanaf thuis te volgen via laptop of computer. Met onderwerpen als: Hoe ontstaat psoriasis? Welke behandelingen zijn er?

Wat is psychodermatologie? Wat betekent het hebben van psoriasis op je leven? Leefstijlkeuzes, mooi met psoriasis en nagelpsoriasis en nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Voor elke informatiebijeenkomst zijn relevante sprekers uitgenodigd om u meer over het onderwerp te vertellen. Hierbij zullen wij ook aandacht hebben wat dit voor u als psoriasispatiënt betekent. 

Online bijeenkomsten
De online bijeenkomsten zijn voor iedereen gratis bij te wonen via een livestream. De livestream is ook toegankelijk voor niet-leden. U dient zich vooraf aan te melden. Na opgave ontvangt u een bevestiging en enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u de link naar de livestream. Elke bijeenkomst is er een ander onderwerp met verschillende sprekers. Zowel vooraf en tijdens de webinar is er voldoende mogelijkheid om via de chat vragen te stellen, die we zoveel mogelijk in de presentaties/gesprekken of via het vragenmoment zullen beantwoorden. Mochten er heel veel vragen komen, zullen we de vragen en antwoorden op onze website plaatsen. Houdt u er rekening mee dat het een algemene informatiebijeenkomst is en de spreker niet kan in gaan op uw persoonlijke omstandigheden?

De registratie van de webinars is terug te vinden op de pagina "Patienten/Webinars/Programma".


Lotgenotencontactmoment

Direct na afloop van de informatiebijeenkomst is er een online lotgenotencontactmoment, waar u aan deel kunt nemen. Daarbij is de mogelijkheid met andere lotgenoten te praten in kleine groepjes. Zo kunt u ervaringen uitwisselen of goede tips delen. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen, deze wordt opgenomen en zal ook achteraf te bekijken zijn via onze website.  

Zo is er veel interessants binnen handbereik, gewoon thuis te volgen.

Onderwerpen

15 juni Psoriasis en behandelingen
 6 juli Artritis Psoriatica en behandelingen op maat
 21 september  Psoriasis en de impact op de kwaliteit van leven en psoriasis en intimiteit
 30 oktober  Nieuwe psoriasisbehandelingen en innovaties en leefstijlkeuzes
 16 november  Je bent ook mooi met psoriasis, nagelpsoriasis, camouflage

Lees hier meer over het programma!

 

Onze dank gaat uit naar onze sponsoren die deze webinars mogelijk hebben gemaakt. : 

 

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube