fbpx

Lees gratis het blad Psoriasis

Maak kennis met de Psoriasispatiënten Nederland en krijg het informatieve blad Psoriasis eenmalig GRATIS thuisgestuurd. Vraag het blad aan voor jezelf of voor iemand die je lief is. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en kan maar 1x per adres worden aangevraagd.

.bladen

Het blad Psoriasis is het informatieve blad voor alle leden van de Psoriasispatiënten Nederland, welke vier keer per jaar verschijnt.

In het blad Psoriasis vind je informatie over alles wat met psoriasis te maken heeft. Dit varieert van de verschillende soorten van psoriasis, de nieuwste behandelmethoden, maar ook alternatieve therapieën laten we niet onbesproken. Daarnaast vind je er informatie over zaken als sociale zekerheid, recente onderzoeken en speciale cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van ontspanning of antistress. In ieder nummer staan interviews met deskundigen. Verder kan je in ieder nummer lezen hoe andere mensen met psoriasis omgaan. Het blad wordt gemaakt door een team met ervaringsdeskundigen.

Je kunt nu VRIJBLIJVEND eenmalig een nummer aanvragen. Het op te geven emailadres moet wel een geldig adres zijn. Pas als je een bevestiging per email hebt ontvangen, krijg je het blad zo snel mogelijk thuis op je deurmat (alleen naar adressen in Nederland) of in je mailbox. Zo kan je je laten informeren over de aandoening psoriasis en Artritis Psoriatica, ervaringsverhalen en tips lezen.

Voor deze actie geldt een beperkt aantal bladen. Op=op.

 

* Verplichte velden

Als je het septembernummer per post wil ontvangen, stuur dan voor 5 september onderstaand formulier in!

Gebruik geen tijdelijk emailadres als je een gratis blad wilt ontvangen. Formulieren die gebruik maken van een tijdelijk emailadres worden niet gehonoreerd.

 

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube