Welkom

VuurwerkSinds 1 januari 2018 bestaat de nieuwe vereniging de Psoriasispatiënten Nederland administratief. Formeel juridisch is de laatste hand aan de vereniging gelegd, de akte is gepasseerd op 8 augustus 2018, wat betekent dat op 9 augustus 2018 Psoriasispatiënten Nederland officieel een feit is.

Iedereen die op 9 augustus lid was van de Psoriasis Vereniging Nederland, Psoriasis Federatie Nederland of Vereniging Psorinovo, is nu automatisch lid van Psoriasispatiënten Nederland.

De eerste Algemene Leden Vergadering van de nieuwe vereniging heeft op zaterdag 3 november 2018 in Culemborg plaatsgevonden en hier is het nieuwe bestuur benoemd. Op zaterdag 24 november 2018 heeft de tweede ALV plaatsgevonden om ondermeer de statuten te wijzigen. 

 

Deze nieuwe website heeft veel informatie van de drie oude websites overgenomen en daar waar nodig de informatie vernieuwd of aangepast. We doen ons best om de website up to date te houden, maar mochten we iets over het hoofd zien, dan horen we dat graag.

 

Via het menu bovenaan is er informatie beschikbaar over psoriasis in het algemeen en de verschillende beschikbare behandelingen. Er is veel aandacht voor het fumaraat Psorinovo (DMF) dat afkomstig is van de psoriasistherapie website en alles daarover is ook via het menu Psoriasis terug te vinden.

Het laatste nieuws is terug te vinden in het gelijknamige menudeel. Oudere nieuwsitems zullen een plaats krijgen in het Archief.

Het nieuwe jeugdplatform Spots heeft een eigen pagina.

In het Forum hopen we in contact te komen met iedereen die zich daartoe geroepen voelt. Alles wat met psoriasis te maken heeft kan daar worden besproken en iedereen kan zich aanmelden om reacties te plaatsen. Leden van de vereniging hebben een afgeschermd deel tot hun beschikking waar bijvoorbeeld meer persoonlijke verhalen gedeeld kunnen worden.

In het menudeel Organisatie zal alles terug te vinden zijn wat betreft de structuur van Psoriasispatiënten Nederland, het bestuur, de afdelingen, de Medische Advies Raad, maar bijvoorbeeld ook de Prof. Dr. E. van Dijkprijs die tweejaarlijks uitgereikt wordt en de SWOP (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Psoriasis). Het tweemaandelijks Magazine Psoriasis is hier ook te vinden met een omslagfoto en korte inhoudsopgave van elk nummer. Leden van de vereniging die zichzelf op deze website geregistreerd hebben, zullen bovendien de mogelijkheid hebben om de bladen digitaal te downloaden.

Op de Contactpagina zijn alle mogelijkheden te zien hoe in contact kan worden gekomen met o.a. het secretariaat, voorlichting en de ledenadministratie. Ook zullen hier formulieren beschikbaar zijn voor nieuwe aanmeldingen, adreswijzigingen en meer. In het submenu Links is een overzicht van mogelijk interessante websites opgenomen.

Tenslotte is in het laatste menudeel Uitgelicht een aantal artikels opgenomen die vaak uit het nieuws afkomstig zijn, maar van belang blijven om makkelijk terug te vinden.

Ook op Facebook en Twitter is Psoriasispatiënten Nederland actief. Hier zullen nieuwe artikels en nieuws direct gedeeld worden. 

 

 

De oude websites zullen voorlopig nog even beschikbaar blijven. Dit mede omdat deze bekend zijn voor de meeste mensen en nog informatie herbergen. Maar voor alle nieuwe informatie zal deze website bezocht moeten worden.

 

In verband met de privacy wet, die per 25 mei 2018 in werking is getreden en ook geldt voor verenigingen, heeft ook Psoriasispatiënten Nederland een Privacy Policy en een Gebruikersovereenkomst. De links naar deze policies staan in het blauwe deel onderaan deze pagina's en graag nodigen wij iedereen uit deze policies te lezen. Voor de oude websites geldt dat ook zij gebruik maken van deze documenten.

 

 

Afdrukken E-mailadres