fbpx

Fotoshoot 2023

De eerste fotoshoot van dit jaar was bijzonder warm. De weergoden hebben alle moeite gedaan om de zon voor ons te regelen en dat is buitengewoon goed gelukt.

Maar de modellen Sonja, Brecht, Rianne, Chantal, Anrupa, Elise, Wilma, Marjolein én fotograaf Thijs waren bikkels en hebben zich er goed doorheen geslagen, waarbij we onze visagistes Ria en Winola natuurlijk niet mogen vergeten.

Hieronder een sneakpeak van deze dag die door de modellen als zéér gezellig ervaren is.

Image

 

In de loop van de tijd zullen we de foto's samen met hun verhaal geleidelijk gaan publiceren. Nadat we overigens de foto's van 2022 gepubliceerd hebben, want we lopen nog heel wat achter.

Aanmelden
We willen door blijven gaan met deze fotoshoots en blijven zoeken naar een gevarieerde groep mensen, zodat we kunnen laten zien dat psoriasis geen onderscheid maakt in wie het krijgt. Dus vul gerust onderstaand aanmeldformulier in. We vragen je ook om een foto mee te sturen. Wanneer de volgende fotoshoot is weten we nog niet, daar moeten we nog over nadenken.

De fotoshoot
We bieden je een leuke dag aan met een lekkere lunch. Met de kans om met andere mensen met psoriasis in contact te komen. Graag willen we op deze dag ook meer van jou weten om jouw verhaal te kunnen vertellen. Als je wensen hebt voor de foto's dan staan we daar natuurlijk voor open. Na afloop ontvang je een aantal hoge resolutie foto's die je zelf mag gebruiken. We vergoeden je reiskosten.

Meer weten over dit project van de Psoriasispatiënten Nederland, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldformulier
  

Vul je gegevens in en stuur een foto mee waar in ieder geval je gezicht op staat in .jpeg, .jpg, .gif of .png formaat die niet groter is dan 1MB.

Powered by BreezingForms

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube