fbpx

In de studio van Patricia Steur

In de fotostudio van Patricia Steur in Amsterdam ontvingen we best een beetje nerveus de modellen.
Durft iedereen zichzelf te laten zien? Hoe is dat om jezelf letterlijk bloot te geven en je niet te kunnen verstoppen voor de camera? Die camera, die ziet immers alles? En hoe is dat samen met anderen die diezelfde plekken hebben als jijzelf? Heb ik wel genoeg plekken om mee te mogen doen?

Spannend was het voor de modellen ook wel, even wennen. Een kop koffie met wat lekkers. De eerste dame mocht naar de visagiste. Visagiste Lotte Vrancken brengt bij alle modellen een mooie naturel make-up aan.

En dan worden de lampen aangezet, de camera ingesteld en de foto’s gemaakt. Kijken op de computer naar de eerste resultaten. En dan is er ook gelijk de herkenning. Het gesprek komt op gang. Kijkend naar de modellen die voor de camera komen, praten de anderen aan de grote tafel. Niet te hard, want concentratie is vereist voor model en fotograaf.

Hoe is dat nu en wat doe je er aan en er tegen? Wat heb je al geprobeerd en hoe zit dat nu? Wat vertel je wel en vertel je niet gelijk tegen vrienden? Is het inderdaad verstoppen of ben je er toch gemakkelijk in geworden? Het gesprek is hartverwarmend. Een luisterend oor. Een hart onder de riem, advies en tips.

En met de laatste foto is er ook iets meer ontstaan. Een ontzag voor iedereen die meedeed en nu net iets meer van zichzelf durfde te laten zien.

Afdrukken E-mailadres

Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube