fbpx

Hallo allemaal,

Zoals ik in mijn voorstel-topic al aangaf heb ik een vraagje over de crème die ik voorgeschreven heb gekregen voor de behandeling van de psoriasisplek op mijn elleboog. Ik heb Hydrocortison-vaselinecreme (2x p/d smeren) en Cetomacrogol zalf gekregen. Nu lees ik dat de Hydrocortison een product uit Klasse 1 is, terwijl voor de behandeling van psoriasis eigenlijk alleen producten uit Klasse 3 of 4 werken. Zit ik dan wel goed met deze zalf? Of is het gebruikelijk dat er eerst een product uit de lichtste klasse wordt voorgeschreven, zodat er eventueel nog opgehoogd kan worden als dit niet afdoende blijkt om de psoriasisplek onder controle te krijgen?

Ik ben pas net begonnen met smeren dus het is nog te vroeg om te zeggen of het voor mij werkt. Heeft iemand ervaring met Hydrocortison-vaselinecreme?

Groetjes, Vivianne

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube