fbpx

Succes met ciclosporine

Categorie: Reguliere behandelingen 2 jaren geleden

Ik wil toch even delen met jullie dat mijn klachten na 15 jaar (inclusief eczeem) zo goed als weg is.

Na vele cremes UVB stralingen en hormoonzalfen, heeft een dermatoloog nu mij ciclosporine voorgeschreven. De klachten waren na 1,5 week al zo goed als weg.

Zitten er hier mensen die hier ervaring mee hebben? Enige nadeel is dat je elke 6 week bloed moet prikken. Maar de jeuk is eindelijk weg, met letterlijk je handen in je haar te zitten, is nu weg!

 • Re: Succes met ciclosporine

  door » 2 jaren geleden


  Persoonlijk ken ik niemand die ciclosporine gebruikt. Ik weet wel dat onze vriend Gordon het gebruikt heeft, maar ik weet niet of dat nog steeds zo is. 


 • Re: Succes met ciclosporine

  door » 2 jaren geleden


  Welkom op het forum Badading!

  Misschien wil je jezelf even voorstellen in het Introducties deel? Altijd leuk om te weten waar iemand vandaan komt en hoe die hier terecht is gekomen.

  Ik heb zelf een jaar of 8 geleden een aantal weken cyclosporine gebruikt nadat ik ineens een gigantische uitbraak had met erg veel jeuk. Voornamelijk omdat ik een buitenlandse (zakelijke) reis had, heb ik dit aangeraden gekregen van een dermatoloog. Het hielp inderdaad vrij snel en de jeuk en plekjes verdwenen ook wel naar de achtergrond, maar ik werd wel geconfronteerd met heftige hoofdpijnen. Tijdens die reis heb ik de dosis al verminderd, maar dat hielp niet veel tegen de hoofdpijn. Na de reis onmiddellijk gestopt. Een half jaar later zat ik aan de Psorinovo en daar ben ik nog steeds uitermate tevreden mee.


  Ik gebruik Psorinovo.

   


Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.