fbpx

Psorinovo/Corona-virus

Categorie: Reguliere behandelingen 2 weken geleden

Goedemorgen iedereen,

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak met mijn dermatoloog, welke - logischerwijs - is omgezet naar een belafspraak. Afgesproken is dat ik eind vorige week via de huisarts bloed zou laten prikken en dat ze mij aanstaande dinsdag weer belt om de uitslagen te bespreken. Zo gezegd, zo gedaan. Nu ik dit zit te typen, bedenk ik me dat ze niet om urine heeft gevraagd. Maar dat terzijde. Dus dat is even afwachten.

Ik heb zelf mijn zorgen aangekaart met betrekking tot de afweeronderdrukkende werking van Psorinovo in verband met het Corona-virus. Ik zit nu op 5x120 mg per dag en zou afgelopen vrijdag overgaan naar 6x120 mg. Ze adviseerde mij om eerst maar niet op te hogen en me te houden aan 5x120 mg. Na een half uur belde ze mij terug om te zeggen dat ze contact had gehad met de vereniging van dermatologen (of iets in die strekking, pin me er niet op vast) en dat ik op dit moment dus écht niet mocht verhogen naar 6x120 mg. Kortom: het advies werd een voorschrift. Prima.

Moet wel zeggen dat ik het lastig vind. Natuurlijk gaat de volksgezondheid voor alles. Dat staat buiten kijf. Dus in dat kader zou ik het liefst nu gelijk stoppen met Psorinovo, zodat ik mijn afweer weer terugkrijg in deze Corona-crisis. Aan de andere kant: ik zit nu in mijn 9e week en ik heb nagenoeg geen bijwerking van Psorinovo, dus dat ging zo lekker! Het aantal flushes in al die weken: 3. Plus twee keer gloeiende oren. Ik bedoel: waar hebben we het over...

Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik heb af en toe het idee dat het héééél voorzichtig ieieieiets beter gaat, dus daarom vind ik het erg, erg lastig.

Nu ben ik dus even benieuwd of jullie ook contact hebben gehad met jullie behandelaar met betrekking tot de mogelijke afweeronderdrukkende werking van Psorinovo. En heeft de hoeveelheid Psorinovo die je slikt ook invloed op het niveau van je afweer?

Succes iedereen in deze compleet veranderde wereld...

Groetjes,
Hennetje

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.