Skip to main content
Hallo ik gebruik Sorion lotion voor plekken op mijn hoofd, sinds een paar weken. Ik zie weinig verbetering, jeukt nog steeds. Ook was ik mijn haar met denorax een paar keer per week. Voorheen gebruikte ik dermovite, maar wil daar eigenlijk vanaf, na al die jaren gebruik. Lees positieve verhalen over Sorion, maar ws zijn dat plekken op het lichaam, die heb ik nauwelijks. Het is best duur spul.. heeft iemand ervaring met plekken op het hoofd?
Beste Catharina,

in de afgelopen jaren hebben we veel positieve berichten langs horen komen over sorion, maar men gebruikt het inderdaad voor de psoriasisplekken op het lichaam. Over gebruik op de hoofdhuid hebben wij geen informatie.
Je zou ook kunnen overwegen om via je huisarts of specialist een gel te gebruiken, bijvoorbeeld dovobet gel. Dit laat zich makkelijk toepassen op de hoofdhuid en is niet vet. En wordt door je verzekering vergoed. 
Mocht je nog vragen hebben stel me ze gerust via - vraag het de voorlichter-

Hartelijke groet,
Petra van de PN voorlichting
Hoi Catharina,

Ik gebruik Topicorte op mijn hoofdhuid (onder mijn haar) en dat werkt best goed. Het wordt tevens vergoed door mijn zorgverzekering.

Dennis
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube