fbpx

Psoriasis hoofhuid

Categorie: Reguliere behandelingen 3 weken geleden
Hallo ik gebruik Sorion lotion voor plekken op mijn hoofd, sinds een paar weken. Ik zie weinig verbetering, jeukt nog steeds. Ook was ik mijn haar met denorax een paar keer per week. Voorheen gebruikte ik dermovite, maar wil daar eigenlijk vanaf, na al die jaren gebruik. Lees positieve verhalen over Sorion, maar ws zijn dat plekken op het lichaam, die heb ik nauwelijks. Het is best duur spul.. heeft iemand ervaring met plekken op het hoofd?
 • Re: Psoriasis hoofhuid

  door » 2 weken geleden


  Hoi Catharina,

  Ik gebruik Topicorte op mijn hoofdhuid (onder mijn haar) en dat werkt best goed. Het wordt tevens vergoed door mijn zorgverzekering.

  Dennis

 • Re: Psoriasis hoofhuid

  door » een week geleden


  Beste Catharina,

  in de afgelopen jaren hebben we veel positieve berichten langs horen komen over sorion, maar men gebruikt het inderdaad voor de psoriasisplekken op het lichaam. Over gebruik op de hoofdhuid hebben wij geen informatie.
  Je zou ook kunnen overwegen om via je huisarts of specialist een gel te gebruiken, bijvoorbeeld dovobet gel. Dit laat zich makkelijk toepassen op de hoofdhuid en is niet vet. En wordt door je verzekering vergoed. 
  Mocht je nog vragen hebben stel me ze gerust via - vraag het de voorlichter-

  Hartelijke groet,
  Petra van de PN voorlichting

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.