fbpx

Nagelpsoriasis behandeling

Categorie: Reguliere behandelingen 5 weken geleden
Als behandeling van mijn nagelpsoriasis heb ik al verschillende dingen geprobeerd. Eerst maandenlang corticosteroïdencreme gesmeerd, dat hielp helaas niet. Daarna ben ik overgegaan op een zeer pijnlijke laserbehandeling. Als laatste heb ik corticosteroïdeninjecties gehad, ook zeer pijnlijk. Het slaat niet aan en ondertussen ben ik helaas ook zelfs al een vingernagel verloren. Twee andere nagels gaan ook steeds meer los zitten. Hopelijk heeft een van jullie een tip welke behandeling jullie geholpen heeft bij de nagelspsoriasis. Ook zou ik graag tips krijgen hoe ik de vingers waar de nagel af is kan verbinden, ik gebruik nu vingerpleisters, maar wie weet bestaat er iets dat praktischer of mooier is aangezien het zeer lang zal duren voordat de nagel weer is aangegroeid. Dank alvast voor de tips en ik ben blij dat ik mijn verhaal hier kon delen.
  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube