fbpx

Ervaring met Otezla?

Categorie: Reguliere behandelingen 3 jaren geleden

Wij, Carla, Nicole en Nadine, van PIP Health zijn op zoek naar psoriasis en/of artritis psoriatica patiënten die het middel Otezla gebruiken of hebben gebruikt. Mocht u mee willen werken aan een telefonisch interview, dat ongeveer 45 tot 60 minuten van uw tijd in beslag neemt, vul dan de korte vragenlijst in via deze link: https://www.surveymonkey.co.uk/r/7XBKTHG

Begin juni selecteren wij een aantal mensen waarbij het interview wordt afgenomen. De datum en tijdstip hiervan wordt in overleg ingepland. Zij ontvangen na afloop een vergoeding van € 35,-

Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

 

  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube