fbpx

desoximetason

Categorie: Reguliere behandelingen 7 maanden geleden
Hallo lotgenoten. Sinds een jaar of 3 scalp psioriasis waarvoor ik butavate scalp application, desoxinetason 0.25 %en koolteeroplossing levomenthol 7,5% gebruik. E.e.a. na bezoek van de dermatoloog. Over het algemeen werkt het allemaal wel een beetje maar de plekken op mijn schedel zijn in 3 jaar uiteindelijk alleen maar groter geworden. Dus in hoeverre zijn deze medicijnen voor mij efficient genoeg vraag ik me af. Er is ook geen controle verder op de reguliere afname bij de drogisterij; en hoe ik e.e.a moet gebruiken daarover is niet echt veel bekend. Wat is de hoeveelheid die je per behandelijk moet gebruiken. Een tipje of juist veel bv en hoelang kun je hier mee doorgaan. Wie heeft ook deze ervaringen en wil ze delen of heeft suggestie's. Ik ga zeker terug naar de dermatoloog maar was benieuwd of anderen soortgelijke ervaringen heeft.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube