fbpx
Hallo, ik ben sedert een 4 tal jaar Psoriasis artritis patient in behandeling bij een reumatoloog die mij Humira heeft voorgeschreven. Tot op heden met uitstekend resultaat zeker voor wat mijn psoriasis betreft. Echter merk sedert ongeveer een jaar op dat ik steeds meer te maken hebben met vermoeidheidsklachten. Lees opstaan na een normale nachtrust en zich helemaal niet uitgerust voelen. Mijn klachten zijn inmiddels in die mate verergerd dat ik moeilijkheden heb op het werk om mij te concentreren en zelfs om bepaalde normale zaken te herinneren . Een beetje een zombie gevoel , ik weet ook niet hoe ik mijn toestand anders moet omschrijven . slaaponderzoek en bloedtesten wezen op niks abnormaal , buiten misschien ( bij de laatste bloedtest) op een Testosterongehalte dat veel te hoog bleek. Eigenaardig dat je met een te hoge Testosteronspîegel u ellendig moe kunt voelen ... Ondertussen doorverwezen naar de endocrinoloog voor verder onderzoek van mijn hormonenhuishouding . 
Toch blijf ik met de vraag zitten of de Humira niet de trigger kan zijn van mijn toestand en of ik dit op de één of andere manier kan uitsluiten ? 
Bedankt als iemand mij een beetje duiding kan geven in mijn momenteel uitzichtsloze toestand
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube