Skip to main content
Hallo iedereen!

Mijn naam is Christina. Ik ben een studente en ik ben samen met mijn projectgroep bezig met een onderzoek vanuit het Medisch Spectrum Twente (MST) naar de wensen en behoefte van patiënten met Artritis Psoriatica. Ik heb mij hier aangemeld om mogelijk in contact te komen met mensen met PsA en een enquête te delen om zo meer Informatie voor ons onderzoek op te doen.
 

Ik zal het erg waarderen als jullie de enquête zouden willen invullen. Het kost een paar minuten tijd, maar kan ons veel bruikbare resultaten bieden.  

Hierbij de link: 
https://www.survio.com/survey/d/K1Z2O0A9Z8D1W1P7V

Hi Christina, 

Inventief om hier op ons forum aandacht te vragen voor je enquête, maar helaas ons forum wordt maar beperkt bezocht. 
Handiger is het om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de ene is de Centrale Redactie en de andere is Patient Participatie. 
Als je daar wat meer vertelt over wat je aan het doen bent, een voorbeeldje vind je hier: https://psoriasispatientennederland.nl/onderzoeken/oproep-enquetes-huidtherapie

Dan kunnen wij er een oproep van maken op onze website en dan kunnen we deze oproep ook uitzetten op onze Facebook pagina's, https://facebook.com/psoriasispnnl en https://facebook.com/psoriasispn
Dat gaat je zéker wat meer reacties opleveren. 
Weet je overigens van het iProlepsis project?  Een studie naar artritis psoriatica. 
En ook Tamara van Hal, van het radboud, doet iets in jouw richting. 
Kan nooit kwaad om daar contact mee op te nemen en even informatie uit te wisselen. 

Groet, 
Jim 

Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)

E-mail adres

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

Contactformulier

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

Aanmelden als Lid

Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube