fbpx
Al meer dan 20 jaar heb ik Psoriasis. Voor mijn 30ste allerlei behandelingen geprobeerd wat eindigde in een zware verbranding over mijn hele lichaam door lichttherapie. Niets heeft echt een significant positief effect gehad. Daarna werd mijn strategie enkel het soepel houden met Vaseline. Dat dus ik dus nu al heel lang. Als ik lees over biologicals met mogelijke bijwerkingen en beperkte resultaten ben ik al snel ontmoedigd. Mijn andere strategie is ook om me er zo weinig mogelijk mee bezig te houden en dus accepteren dat ik er mee zit en niet vanaf kom. Maar dan zijn er momenten zoals vandaag dat ik baal en me afvraag waarom er nog steeds geen goede behandeling is en al zeker geen genezing. Teleurgesteld in de wetenschap. Ik vraag geen medelijden en ik stel hier ook geen vraag, maar wilde even mijn ei kwijt.
  • Geen reacties gevonden voor dit topic.
Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.
Contactgegevens

Postbus 278
3860 AG NIJKERK
0858 700 600
(ma t/m vrij: 9:00 tot 17:00 uur)
Mail

IBAN: NL34INGB0003999397

Voorlichting

Onze voorlichter Petra Vermeulen
beantwoordt kosteloos al uw vragen.
U kunt haar telefonisch bereiken:
0858 700 777
(ma, di, en do: 9.30 - 13.00 uur)

CONTACFORMULIER

Lid worden

Wij zijn een organisatie van en vóór psoriasispatiënten en ons doel is het voorzien van informatie, het behartigen van de belangen van onze leden en het stimuleren van lotgenotencontact.

AANMELDEN ALS LID
Volg ons in de media

Met ons team vrijwilligers zijn we bijna dagelijks actief op de sociale platforms Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. In de nabije toekomst gaan we regelmatig filmpjes plaatsen op YouTube.

Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube