fbpx

Vanmorgen in de wachtkamer van de polikliniek lag het tijdschrift HEEL DE HUID van december 2018 nr.4. Ik vond het hier en daar zelfs humoristisch

 • Re: Over huid-, hoofd- en bijzaken Dermatoloog over huidziekten o,a, iets over psoriasis

  door » 2 jaren geleden


  Mijn grootste probleem met reumatologen is dat ze het altijd over methotrexaat hebben, wat toch behoorlijk giftig is en dat ze nauwelijks kennis hebben van dimethylfumaraat, wat de dermatoloog juist wel kent en wat aanzienlijk onschuldiger is. In die zin kan ook de reumatoloog nog wel wat leren van de dermatoloog. Ook heeft de reumatoloog de neiging om bijvoorbeeld arthritis psoriatica te behandelen als een reumatische aandoening en naar mijn idee gaat daar wat mis en heeft de dermatoloog daarvoor de betere gereedschappen beschikbaar. Persoonlijk zal ik dus altijd met mijn arthritis psoriatica naar de dermatoloog toe stappen. Ondanks dat ik wel degelijk van mening ben dat dit een interne aandoening is die mogelijk beter thuishoort bij een reumatoloog of internist. Zoals onze dr. van Loon. 

  Als het goed is wordt Hein Moens hier niet boos over, hij zegt immers dat hij nooit boos wordt. sealed


 • Re: Over huid-, hoofd- en bijzaken Dermatoloog over huidziekten o,a, iets over psoriasis

  door » 2 jaren geleden


  Haha, ik vond zijn opmerking over de robotmaaier leuk. 'Mijn werk' doen. Maar inderdaad bij dat nooit boos worden dacht ik: hoe kan dit?
  Hij heeft zeker geen pubers rondlopen. Zelfs Shakespeare moet eens gezegd hebben: "tussen de tien en de twintig moest geen leeftijd bestaan."


Je hebt geen rechten om te antwoorden op dit topic.